Groene Oase Zoersel

Groene Oase is een gracieuze, landelijke hoeve gelegen in Zoersel. Een topper in ons aanbod van out-of-the-box vergaderlocaties in regio Antwerpen. Het rustieke interieur, de hemelse lichtinval, de open keuken en het terras omgeven door het groene landschap, maken deze locatie een ware oogappel voor het publiek. De slaapkamers op de gerenoveerde hoevezolder bieden je de unieke kans om te overnachten. 

Voor bedrijfsevents tot 30 personen

Van familiewoning tot eventlocatie

De groene oase in Zoersel is een unieke locatie in een prachtige groene omgeving. De hoeve is gelegen in Zoersel, in het hartje van de Kempen tussen Antwerpen en Turnhout. Deze prachtige streek is gekend voor haar vele fiets- en wandelroutes. Op 5 minuten wandelen bevindt u zich in het Zoerselbos, een stukje bosrijk paradijs. Het is de ideale plek voor het organiseren van bedrijfsevenementen, seminaries of teambuildings. De oorspronkelijke hoeve werd bewoond door de familie Jacobs. De familievader, de Nederlander Wilhelmus Jacobs, werd in de volksmond ‘Mus den Hollander’ genoemd.  Met respect voor het verleden werd in 2018 een grondige renovatie uitgevoerd om van de hoeve een unieke evenementenlocatie te maken. Met iedere renovatie werd het authentieke karakter behouden, dit merk je bijvoorbeeld aan de prachtige gietijzeren draaitrap die debuut maakt in de polyvalente zaal. Het authentieke karakter werd bewaard en gecombineerd met een moderne toets. Uw meetings, seminaries en teambuildings krijgen door de combinatie van authentiek en modern net dat tikkeltje meer. 

De Groene Oase bestaat uit verschillende charmante ruimtes. Om te beginnen heb je de grote polyvalente zaal van 70 m2 en biedt comfortabel ruimte aan 30 personen. De zaal kan verschillende opstellingen aannemen. Laat ons weten wat jouw voorkeuren zijn en we zorgen dat de zaal volledig is aangepast aan jouw evenement. De polyvalente zaal heeft grote ramen met zicht op de tuin zodat er veel natuurlijk licht binnenvalt en een nog meer open omgeving creëert. 

In de polyvalente ruimte bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met ruimte voor een gezellige koffiebreak. Maaltijden van ontbijt tot diner kunnen daar verzorgd worden. De polyvalente ruimte geeft uit op een groot overdekt terras. De ruime gezellige loungehoek met zicht op het groen biedt de mogelijkheid om in kleinere groepen te brainstormen of even een fris luchtje te scheppen tussen de meetings door om nadien terug vol energie aan de slag te gaan. Een wandeling in de prachtige tuin stimuleert uw creativiteit. Het terras en de tuin kunnen perfect dienen voor een origineel outdoor-event. Met een oppervlakte van 4000m2, is de tuin rond de Groene Oase de ideale plek om tot rust te komen. 

Naast de grote polyvalente ruimte is er de authentieke huiselijke ontvangstruimte van 25m² waarin u kan tot rust komen tussen de verschillende meetings door en kan genieten van een drankje en een babbeltje met de collega’s in het gezellige salon. De hoeve is uitgerust met alle moderne hedendaagse technieken zodat u zich om niets zorgen moet maken en enkel hoeft te focussen op uw meeting. U geniet bij de Groene Oase steeds van volledige privacy gezien de locatie telkens slechts aan 1 groep verhuurd wordt. De authentieke en nostalgische sfeer van de hoeve geven ook elke private dining een bijzondere toets. Geniet samen met uw collega’s van een heerijk ontbijt, brunch, lunch of diner krijgt te midden van deze groene omgeving.

Meerdaagse bedrijfsevenementen

De ruime locatie en inspirerende omgeving maken van de Groene Oase in Zoersel de perfecte setting voor een één- of meerdaags bedrijfs event. Meerdaags bedrijfsevenement en graag ’s ochtends de rush en de file’s vermijden?  Dit kan! Op de bovenverdieping bieden vijf slaapkamers en drie badkamers de mogelijkheid om comfortabel te overnachten bij meerdaagse bedrijfsevenementen. 

Naast de hoeve op hetzelfde domein bevindt zich een afgesloten privé parking met ruimte voor 15 wagens. Op de P&R in Zoersel kunt u makkelijk overige wagens parkeren. Zo heeft u geen parkeerstress en kan u in alle rust beginnen aan uw bedrijfsevenement. 

Bereikbaarheid

Via de afrit Zoersel op de E34 tussen Turnhout en Antwerpen is de locatie zeer gemakkelijk bereikbaar.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Groene Oase kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote raampartijen voor maximale lichtinval
  • Uitzicht op een prachtige tuin
  • ClickShare-systeem en flipcharts aanwezig
  • Professionele geluidsinstallatie en intercom
  • Gescheiden sanitair in polyvalente zaal

Nog wat extra troeven

  • Wandelmogelijkheden in landelijke buurt
  • Buffetpiano in polyvalente zaal
  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen 
  • Open keuken voor lunch of diner bereiding
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.