Groene Oase Zoersel

Groene Oase is een gracieuze, landelijke hoeve gelegen in Zoersel. Een topper in ons aanbod van out-of-the-box vergaderlocaties in regio Antwerpen. Het rustieke interieur, de hemelse lichtinval, de open keuken en het terras omgeven door het groene landschap, maken deze locatie een ware oogappel voor het publiek. De slaapkamers op de gerenoveerde hoevezolder bieden je de unieke kans om te overnachten. 

Voor bedrijfsevents tot 30 personen

Met een grote polyvalente zaal, een gezellige ontvangstruimte en een overdekt terras met zicht op de tuin, is dit de ideale locatie voor allerlei bedrijfsevents. Strategische meetings, creatieve brainstormsessies, workshops of outdoor teambuildings, alles is mogelijk.

De locatie is voorzien van het nodige hedendaags comfort, zoals een professionele beamer met ClickShare-systeem en een uitmuntende geluidsinstallatie. Ook een meerdaagse gathering is perfect mogelijk. Groene Oase beschikt namelijk over 5 slaapkamers met elk een unieke look & feel.

Tip: Neem tijdens de pauze plaats in de huiselijke ontvangstruimte voor een koffietje en kleine versnapering. 

Van familiewoning tot eventlocatie

Deze hoeve werd een kwarteeuw bewoond door verscheidene families en meerdere keren gerenoveerd tot wat de hoeve nu uitstraalt; een prachtige en rustgevende eventlocatie. Met iedere renovatie werd het authentieke karakter behouden, dit merk je bijvoorbeeld aan de prachtige gietijzeren draaitrap die debuut maakt in de polyvalente zaal.

Tip: Speel een streepje muziek op de elegante buffetpiano die je eveneens in de polyvalente zaal terugvindt. 

Vlotte bereikbaarheid

Op minder dan 5 minuten vind je het op- en afrittencomplex van Zoersel en op korte wandelafstand een bushalte. Geen parkeerstress, je kan je wagen vlotes parkeren op de privé parking van de hoeve. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Groene Oase kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote raampartijen voor maximale lichtinval
  • Uitzicht op een prachtige tuin
  • ClickShare-systeem en flipcharts aanwezig
  • Professionele geluidsinstallatie en intercom
  • Gescheiden sanitair in polyvalente zaal

Nog wat extra troeven

  • Wandelmogelijkheden in landelijke buurt
  • Buffetpiano in polyvalente zaal
  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen 
  • Open keuken voor lunch of diner bereiding
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?