Hallehof Zoersel

Van familiewoning tot multifunctionele eventlocatie, dit kasteel kreeg doorheen de jaren tal van upgrades. Omgeven door een bosrijk park met grote vijver, is dit een ideale locatie om je gasten te imponeren. Shep even een fris luchtje in de mooie groene omgeving en je energiepeil zit weer helemaal goed voor een productieve werkdag. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevenementen tot 60 personen

Kasteel Hallehof beschikt over een ruime entree en 2 stijlvolle salons. De salons kunnen volledig ingericht worden naar jouw wens. Een vergadering, workshop of receptie, Seminar AT Home zorgt voor jouw decor op maat.

Rechts van de ruime entree vind je een ingebouwde bar waar je je gasten kan ontvangen. Neem plaats in de prachtige fauteuils en geniet met een drankje van het zicht op de betoverende parkvijver.

Tip: Waarom niet wandelend vergaderen? Het is niet alleen gezond, het maakt je ook een stuk creatiever en inventiever. Seminar At Home zorgt voor een wandelcoach om jouw out-of-the-box vergadering te begeleiden. 

Een rijke familiegeschiedenis

Het kasteel is meerdere keren heropgebouwd en gerenoveerd tot wat het vandaag vertegenwoordigt, een prachtige woning en multifunctionele eventlocatie. Beide salons werden vernoemd naar de  families die dit realiseerden, familie Borrekens en familie Vroylande. Recente renovaties werden doorgevoerd door de familie Subotic, die dit kasteel de komende 30 jaar zal behartigen.

Doorheen de jaren werd het kasteel benut voor tal van andere activiteiten. Zo deed het een tijdje dienst als readaptatiecentrum, waren er gemeentediensten gehuisvest en werden er tal tentoonstellingen van verscheidene kunstenaars georganiseerd.

Tip: Ga heerlijk herbronnen tijdens een deugddoende wandeling in het omliggende park met vijver. Leuk weetje: het park werd voor het eerst in 1978 opengesteld voor het publiek. 

Vlot bereikbare toplocatie

Met afrit Zoersel op 15 minuten en een bushalte op iets meer dan 10 minuten wandelafstand, ben je meteen op locatie. Parkeren kan op de ruime parking van het domein.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Hallehof kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 2 salons waar je heerlijk kan vertoeven
  • Gezellige bar om je gasten te verwelkomen
  • Beamer en flipcharts aanwezig
  • Herbronnen in een bosrijke omgeving

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Rijke geschiedenis als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.