Kapel Meeus Wijnegem

Kapel Meeus in Wijnegem is een terechte topper in het Seminar At Home verhuuraanbod van originele eventlocaties in Antwerpen. Deze publiekslieveling heeft echt alles in huis om je gasten te trakteren op een imponerende eerste indruk én een aangenaam verblijf. Deze bijzondere locatie verrast door haar rijke geschiedenis, de tijdloze uitstraling, de vlotte bereikbaarheid en talloze andere troeven die jouw bedrijfsevenement net dat tikkeltje extra geven.

Voor bedrijfsevents van 10 tot 100 personen

Met een kleine vergaderzaal voor een tiental personen, een ruime loungeruimte, een aparte eetruimte en een grote feestzaal in de voormalige kapel is Kapel Meeus de ideale plek om diverse soorten bedrijfsevents te organiseren. Een discrete vergadering, een creatieve brainstormsessie of een groter bedrijfsfeest? Het kan allemaal in dit voormalige kloosterpand.

Tip: Geniet gerust van wat frisse buitenlucht en een streepje zon in de rustige achtertuin! Een groene oase pal in het centrum die Kapel Meeus met haar fijne buren deelt.

Een kloosterpand met tijdloze klasse

De neoclassicistische gevel van evenementenlocatie Kapel Meeus is een vertrouwde blikvanger in hartje Wijnegem. Decennialang was het pand een nonnenklooster en de thuisbasis van de Annonciaden zusters. Het gebouw bevindt zich bovendien pal in het centrum, op de Turnhoutsebaan en recht tegenover het bruisende marktplein.

Bij de renovatie werden historische elementen, zoals de kapel op de eerste verdieping, in hun glorie van weleer hersteld. Moderne elementen en hightech faciliteiten werden toegevoegd om een geheel met tijdloos karakter en maximaal comfort te realiseren.

Tip: Als je de grote feestzaal boekt, zijn de kleine vergaderzaal en lounge ruimte op de gelijkvloerse verdieping aangename plekken om je gasten te ontvangen en te verwennen.

Vlot bereikbare toplocatie

Met het op- en afrittencomplex van Wommelgem op minder dan 1,5 kilometer en een bushalte pal voor de deur zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Parkeerstress heb je ook niet, want op en rond het marktplein geraak je vlot je wagen kwijt. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Kapel Meeus kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

 • Grote raampartijen voor maximale lichtinval
 • Verduistering tijdens presentatie is mogelijk
 • Projector, LED-scherm en flipchart aanwezig
 • Professionele geluidsinstallatie en intercom
 • Gescheiden sanitair en aparte omkleedruimte
 • Afzonderlijk en vlot regelbare airconditioning

Nog wat extra troeven

 • Uitzicht op gemeenschappelijke achtertuin
 • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
 • Rolstoeltoegankelijke eventlocatie met lift
 • Geschiedenis van pand als gespreksstarter
 • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.