Kapel Old City

Op zoek naar een inspirerende locatie voor al jouw vergaderingen, teambuildings, seminaries of brainstormsessies en dit in een unieke en inspirerende omgeving? Kom tot rust in Kapel Old City! De combinatie van een uniek historisch pand en het zorgvuldig uitgekozen interieur zorgt voor een pareltje in ‘t stad!

Voor meetings tot 14 personen

Interior is the key

Zoals zo vaak op unieke locaties vertelt het interieur grotendeels het verhaal van een locatie. De kracht die het interieur uitstraalt is bepalend voor de sfeer die de unieke locatie kan overbrengen. Wanneer je kan vergaderen in een omgeving die rust en klasse uitstraalt, bevordert dit de productiviteit en stimuleert de creatieve ideeën. Bij Kapel Old City draait alles om rust te creëren voor jouw vergaderingen. Dit wordt gedaan door de zorgvuldigheid waarmee het interieur is uitgekozen. Een interieur, meubels, decoratie, … dat is gevoel, passie, zorgvuldig combineren, kortom: een unieke locatie met een verhaal.

Kapel Old City bevindt zich in een historisch pand uit de 15de eeuw, een eeuwenoude kapel die nu is omgebouwd tot meubelzaak. Deze eeuwenoude ruimtes zorgen voor een uniek contrast tussen het oude en authentieke van de historische kapel en de hedendaagse meubelcollecties.

Stijlvolle vergaderruimte

Sinds maart 2024 wordt er een nieuw verhaal geschreven. Het pand werd binnenin volledig gerestyled, waarbij het authentieke en charmante karakter van het 2 verdiepingen tellende pand werd behouden. In alle rust ontdek je hier een uitgebreide collectie meubels, decoratie en meer. Op de bovenste etage bevindt zich dan een stijlvolle vergaderruimte. Ideaal om rustig te werken in een inspirerende omgeving. 

Bereikbaarheid

Deze unieke locatie bevindt zich in hartje Antwerpen, op 3 minuten wandelen van de grote markt. Op de grote markt is een openbare parking, dus voldoende parkeermogelijkheid voor jou en je team. 

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.


Waarom Kapel Old City Antwerpen kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Unieke locatie met een verhaal
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving in een historisch pand

Nog wat extra troeven

  • State of the art technologie
  • Centraal gelegen
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.