Loft Away Borgerhout

Deze stijlvolle, huiselijke loft in Borgerhout is een ideale out-of-the-box vergaderlocatie voor jouw bedrijfsevent. Zowel binnen als buiten is het puur genieten! Het houten terras en de karaktertuin geven je een mediterraans gevoel op een heerlijke zomerdag. Ook de weerkaatsing van het licht op de witte muren en de houten vloer dragen bij aan deze unieke beleving. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 40 personen

Deze inspirerende vergaderlocatie bestaat uit één grote ruimte in L-vorm waar je comfortabel kan vergaderen, alsook lekker kan genieten in de cosy zithoek. Praktisch, sfeervol en een absolute aanrader als je atypisch wil vergaderen en je creativiteit wil laten stromen! Bij mooi weer kan je ook buiten in het groen vergaderen.

Tip: Tijdens de pauze kan je even herbronnen in de schommelstoel aan de vijver in deze beeldige stadstuin. 

Modern mediterraans

De combi van houttinten, tal van warme tonen in het stijlvol meubilair, en de prachtige hoge witte muren, geven je een instant mediterraans vakantiegevoel. De lichtkoepel en grote deurramen geven heerlijk natuurlijk daglicht. Dit zorgt voor geweldige focus!

Ook al bevinden we ons in hartje Antwerpen, deze prachtige stadstuin doet je wegdromen en laat je herbronnen. De gracieuze karakterboom, ecologische tuinvijver, wilde plantentuin, kleurrijk bloemenperk en warm houten terras vormen werkelijk een idyllisch plaatje. Een  ideale escape van je dagdagelijkse werkomgeving. 

Tip: Bij mooi weer kan je een heerlijke picknick in de tuin verorberen. 

Vlot bereikbaar

Met afrit Deurne-Noord op minder dan 2 kilometer en een bus- en tramhalte op kleine wandelafstand, zijn je gasten snel en makkelijk ter plaatse. Parkeren is mogelijk in de straten rondom de locatie of aan station Berchem. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Loft Away kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote raampartijen en natuurlijke lichtinval
  • Projector en geluidsinstallatie aanwezig
  • Meerdere ruimtes en terras om te vertoeven
  • Gescheiden sanitair en douches voorzien

Nog wat extra troeven

  • Rolstoeltoegankelijke locatie
  • Open keuken voor lunch- of diner bereiding
  • Vlot bereikbare locatie in Antwerpen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?