Loft Away Borgerhout

Deze stijlvolle, huiselijke loft in Borgerhout is een ideale out-of-the-box vergaderlocatie voor jouw bedrijfsevent. Zowel binnen als buiten is het puur genieten! Het houten terras en de karaktertuin geven je een mediterraans gevoel op een heerlijke zomerdag. Ook de weerkaatsing van het licht op de witte muren en de houten vloer dragen bij aan deze unieke beleving. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 45 personen

Inspireer en creëer!

Onze Loft away in Borgerhout is een stijlvolle, huiselijke en gezellige loft in Borgerhout. Het is dé ideale out-of the box locatie om eens weg te zijn van de dagelijkse werkomgeving. Zowel binnen als buiten is het puur genieten en ontspannen. 

Modern Mediteraans

De combinatie van houttinten en de warme tonen van het meubilair geven je een huiselijk en warm gevoel. Daarbovenop geven de hoge witte muren, de natuurlijke lichtinval van de grote koepel, de grote deurramen en de open ruimtes je een modern Mediteraans gevoel. Deze combinatie van licht en open, maar toch huiselijk en gezellig is ideaal voor al jouw unieke vergaderingen en seminaries. 

Deze inspirerende vergaderlocatie bestaat uit één grote plenaire ruimte in L-vorm waar je comfortabel kan vergaderen met je collega’s, alsook lekker kan ontspannen in de cosy zithoek. Deze meeting-locatie is praktisch, comfortabel, sfeervol en een absolute aanrader als je atypisch wil vergaderen en je creativiteit wil laten stromen! 

Dream away 

Bij mooi weer kan je ook buiten vergaderen op het houten terras of genieten van een zonnige pauze in de groene karaktertuin. Bij Loft away wordt vergaderen een echte unieke beleving. Tijdens de pauze’s genieten van frisse lucht en even herbronnen in de schommelstoel aan de vijver? Loft away heeft het allemaal, en dit midden in de stad. 

Ook al bevinden we ons in het hartje van stad Antwerpen, deze prachtige stadstuin doet je even wegdromen. De gracieuze karakterboom, ecologische tuinvijver, wilde plantentuin, kleurrijk bloemenperk en warm houten terras vormen werkelijk een idyllisch plaatje. Een  ideale escape van je dagdagelijkse werkomgeving. Jou en je collega’s nog meer integreren in deze natuurlijke omgeving? Organiseer een heerlijke lunch of BBQ in de groene stadstuin. 

De stijlvolle loft is ideaal voor al jouw out of the box meetings-en vergaderingen tot een 25 personen. Wat dacht je van deze unieke locatie voor je volgende klantenreceptie? Dit kan dan zelfs tot een 45 personen. 

Bereikbaarheid

Deze out of the box vergaderlocatie is gelegen op een 7 minuutjes wandelen van Berchem station. Met afrit Deurne-Noord op minder dan 2 kilometer en een bus- en tramhalte op kleine wandelafstand, zijn je gasten snel en makkelijk ter plaatse. Parkeren is mogelijk in de straten rondom de locatie of aan station Berchem. 

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Loft Away kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote raampartijen en natuurlijke lichtinval
  • Projector en geluidsinstallatie aanwezig
  • Meerdere ruimtes en terras om te vertoeven
  • Gescheiden sanitair en douches voorzien

Nog wat extra troeven

  • Rolstoeltoegankelijke locatie
  • Open keuken voor lunch- of diner bereiding
  • Vlot bereikbare locatie in Antwerpen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Blijf niet met je vragen zitten

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.