De Meubelhal Westmalle

Vlakbij het 18e-eeuws trappistenklooster van Westmalle vind je deze ruwe parel. De meubelmakerij staat symbool voor uniek maatwerk in meubels en maatkasten. Lokaal gemaakt in Westmalle door meubel-experten met een hart voor het milieu. Hou je van een industriële look in combinatie met de warmte van hout, dan is deze setting ideaal voor je volgende productvoorstelling, receptie of bedrijfsevent. 

Voor events tot 100 personen.

Voor je volgende bedrijfsevent op zoek naar een exclusieve eventlocatie in regio Antwerpen? De meubelhal is geïntegreerd in een meubelmakerij en biedt toch exclusiviteit voor je bedrijfsevent. Het unieke industriële kader en het authentieke karakter maken van deze locatie een pareltje.

Je kan hier letterlijk de geur van hout opsnuiven en genieten van de diverse toepassingsmogelijkheden. Laat je inspireren door onze Wood Bar en tiny houses. De verzaagde boom- en houtstammen geven een extra toets aan het interieur en bieden een duurzame en ecologische meerwaarde aan de omgeving.

Ideaal voor je productvoorstelling, seminarie, walking diner, receptie of bedrijfsfeest tot 100 personen.

Bereikbaarheid

De locatie is makkelijk te bereiken en ligt om amper 10 min. rijden van de afrit Zoersel op de E313. Tevens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Waarom De Meubelhal Westmalle kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Unieke industriële omkadering
  • Ambachtelijk meubilair
  • multi-functionele ruimtes

Nog wat extra troeven

  • Break-out rooms beschikbaar
  • Uniek kader, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.