Mirror Rijkevorsel

Op zoek naar een échte out of the box meeting of eventlocatie? Een locatie die nostalgie én passie uitstraalt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Mirror Rijkevorsel kan je gezellig samenkomen, overleggen, brainstormen, netwerken of connecteren en heerlijk wegdromen naar de nostalgische dorpskermissen van de jaren 90. Je vertoeft hier in een uniek kader;  een betoverende houten tent met eiken interieur, ambachtelijk geslepen spiegels en glas-in-lood en een decap- orgel als eye catcher.. Alles vervaardigd in eigen atelier. Treed binnen in een wereld van magie en betovering.

Voor meetings en events tot 210 personen

Deze unieke spiegeltent met de grandeur van de Moulin Rouge kreeg doorheen de jaren tal van make-overs. Er was eens.. Dit mooie verhaal ging van start in 1920. Bezield door muziek kocht een timmerman en eigenaar van een café-danszaal uit Lommel  een dansorgel. In het pakket zat echter ook een bijhorende danstent die de man stockeerde in zijn loods achterin de tuin. … Toen werd het kermis in het dorp en omdat het café te klein was, besloot hijmet de hulp van de buren de oude danstent uit de loods te halen. Een onverhoopt succes!

Aanvankelijk was de opbouw van de tent erg arbeidsintensief en dus niet rendabel. Maar de man gebruikte zijn creativiteit voor de bouw van een échte Spiegeltent, een magniefieke houten danstent, met zeildoek, geslepen spiegels en handcraft glaswerk. Een mooie combi van bezieling, passie én vakmanschap.

De familietraditie blijft zich verderzetten en intussen spreken we van de vijfde generatie tentenbouwers. lWi je samen met ons in de spiegel kijken? Dan laten we je binnentreden in een wereld van verwondering.. Bij mooi weer priemen zonnestralen zich door het gekleurde glas en wordt het weerkaatst in duizenden geslepen spiegeltjes … Dit is geen illusie.

Je kan dit schitterend decor exclusief via ons reserveren voor je B2B event. Bezorg je gasten een WaW gevoel en creëer samen met ons een B2B event waar nog lang over nagepraat wordt! 

De max capaciteit is 210 personen voor een zittend diner, we werken dan zowel met hoge als lage tafels, stoelen en krukken.

Vlotte bereikbaarheid

Deze inspirerende locatie ligt op amper 5 km van de afrit Loenhout (vlakbij Hoogstraten) en de dichtsbijzijnde bushalte ligt op 150m. Ruime private parking voorzien.

Waarom Mirror Rijkevorsel kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • One of a kind meeting of eventlocatie
  • Voorzien van het nodige hedendaags comfort en meetingfaciliteiten
  • Ruime keuken voor catering

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in Antweren Noord
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.