Original Schilde

Original Schilde is onze allereerste SeminarAtHome meetinglocatie.
Dit is waar alles begon.
 Het voelt hier écht als thuiskomen.
De landelijke stijl van het huis en het interieur geven je meteen een comfortabel gevoel.
Deze unieke villa, gelegen naast een bos, is de ideale plek voor een inspirerende brainstormsessie, creatieve workshop of productieve meeting in het groen.

Voor vergaderingen tot 15 personen

De Original is een unieke locatie, volledig in het groen. De locatie heeft een prachtige tuin en als dat nog niet genoeg was, ligt het ook aan een bos.

Een rustieke, warme thuis

De unieke, ruime vergaderzaal is omgeven door glas waardoor je het gevoel krijgt volledig in te blenden met de prachtige tuin en de groene omgeving. Het vele glaswerk zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en creëert een sfeervolle omgeving. Het huis werd recentelijk gerenoveerd en dit merk je onmiddellijk. Bij de renovatie werd gekozen voor een rustiek, landelijk interieur met houten en gietijzeren accenten. Het interieur straalt rust en gezelligheid uit. Zo voelen jij en je team je meteen op je gemak. Alsof je in je eigen huis aan het vergaderen bent. Het rustieke interieur en de natuurlijke lichtinval zorgen voor een frisse blik en een creatieve mindset voor al jouw teammeetings, brainstormsessies, seminaries en bedrijfsevenementen.

Wil je niet alleen vergaderen in de sfeervolle vergaderruimte, maar werk je ook graag in kleinere teams of hou je graag tussendoor even een brainstormsessie? Het is allemaal mogelijk op deze inspirerende locatie. Buiten de unieke vergaderzaal heb je ook de open keuken waarin jullie overheerlijke lunches bereid worden, de gezellige zithoek met haard voor een brainstormsessie of als break-out room of de inspirerende tuin.

De 2400 vierkante meter tuin bestaat uit verschillende delen waarin je rustig kan vertoeven.  De tuin is sfeervol aangelegd met kleurrijke bloemen, planten en is volledig afgesloten om 100% rust en privacy te garanderen.

Voor een ware out-of-the-box ervaring is het mogelijk om buiten te vergaderen, te lunchen of met je collega’s te genieten van een heerlijke BBQ, dit zorgt gegarandeerd voor een inspirerende en creatieve vergaderbeleving. Een succesverhaal tijdens of na de meeting is onze OFYR. Een heerlijke manier van barbecuen: zowel voor het vlees als de teamspirit. Verzamel allen gezellig rond de OFYR en geniet van een heerlijk diner! Ook al gehoord van wandelend vergaderen? Een wandelcoach begeleidt je in de landelijke, rustgevende omgeving. De zuurstof en het prachtig uitzicht zullen absoluut bijdragen tot een efficiëntere vergadering. Of wat dacht u van een leuke teambuilding na de meeting? Wij bieden het allemaal aan, vraag er gerust naar. Zo creëren we samen met jouw niet een gewone vergadering, maar een magische vergaderbeleving.

Bereikbaarheid

Met het op- en afrittencomplex van Wommelgem op minder dan 20 minuten van de locatie en een bushalte op korte wandelafstand, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Geen parkeerstess nodig, want je kan je wagen voor het huis parkeren.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Tip: Deze locatie is ook geschikt voor energieke teambuildings, culinaire meetings, netwerkevents en seminaries. Check onze formules.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Original kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote raampartijen en natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht op een kleurrijke tuin omgeven door bos
  • Gescheiden sanitair en aparte omkleedruimte
  • Living als extra ruimte om te vertoeven
  • Open keuken voor lunch of diner bereiding

Nog wat extra troeven

  • Wandelmogelijkheden in landelijke buurt
  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Rolstoeltoegankelijke eventlocatie 
  • Recentelijke renovatie als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.