Original Schilde

Original in Schilde is onze allereerste Seminar At Home locatie. Dit is waar alles begon. Het voelt hier écht als thuiskomen. De landelijke stijl van het huis en het interieur geven je meteen een comfortabel gevoel. Deze unieke villa, gelegen naast een bos, is de ideale plek voor een inspirerende brainstormsessie, creatieve workshop of productieve meeting in het groen.

Voor vergaderingen tot 15 personen

De mooie, ruime vergaderzaal is helemaal omgeven door glas waardoor je het gevoel hebt dat je echt buiten zit. Je hebt zicht op de prachtige tuin sfeervol aangelegd met kleurrijke bloemen en planten.Voor een ware out-of-the-box ervaring is het mogelijk om buiten te vergaderen, te lunchen of met je collega’s te genieten van een heerlijke BBQ.

Tip: Al gehoord van wandelend vergaderen? Een wandelcoach begeleidt je in een landelijke, rustgevende omgeving. De zuurstof en het prachtig uitzicht zullen absoluut bijdragen tot een efficiëntere vergadering.

Een rustieke, warme thuis

Dit landelijk huis met knusse vergaderruimte in de groene bossen, bevindt zich net buiten Schilde-centrum. Het huis werd recentelijk gerenoveerd en dit merk je onmiddellijk bij het binnen komen door het rustieke interieur met houten en gietijzeren elementen.

Even afzonderen voor een brainstorm en petit comité?  Dit kan in de sfeervolle en comfortabele living met openhaard. Praktisch én gezelligheid troef.

Tip: Laat je verwennen met een overheerlijke lunch die bereid wordt in de aansluitende open keuken.

Tip: Deze locatie is ook geschikt voor energieke teambuildings, culinaire meetings, netwerkevents en seminaries.

Vlotte bereikbaarheid

Met het op- en afrittencomplex van Wommelgem op minder dan 20 minuten en een bushalte op korte wandelafstand, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Geen parkeerstess, je kan je wagen voor het huis parkeren.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Original kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

 • Grote raampartijen en natuurlijke lichtinval
 • Uitzicht op een kleurreijke tuin omgeven door bos
 • Flipchart en bijhorende stiften aanwezig
 • Gescheiden sanitair en aparte omkleedruimte
 • Living als extra ruimte om te vertoeven
 • Open keuken voor lunch of diner bereiding

Nog wat extra troeven

 • Wandelmogelijkheden in landelijke buurt
 • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
 • Rolstoeltoegankelijke eventlocatie 
 • Recentelijke renovatie als gespreksstarter
 • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?