Poolhouse

Op zoek naar een compacte, moderne locatie voor jouw vergadering tot 8 personen? Dan is Poolhouse Zoersel de out-of-the-box vergaderlocatie naar jouw wens. Dit knus huisje, gelegen in een rustgevende privé-omgeving, geniet van een moderne look & feel met veel lichtinval. Op warme dagen hoor je er vergaderend de vogeltjes fluiten met open schuiframen. Bij iets frisser weer kies je er voor de gezellige warmte van de open haard. 

Voor vergaderingen tot 8 personen

Poolhouse is een ideale locatie voor een kleine vergadering tot 8 personen. De ruimte is modern en ingericht met vele zwarte en witte elementen. Een tafel, een paar stoelen, een kleine zetel, een geluidsinstallatie… meer heb je niet nodig om een vergadering vlot te laten verlopen.

Daarnaast biedt de ruimte veel natuurlijk licht en kan je er bij warme temperaturen de ramen volledig openzetten.Via deze ramen kan je je begeven naar de rustgevende tuin. Maak hiervan de ideale gelegenheid om even een frisse neus te halen tijdens een kleine pauze. 

Bij frissere temperaturen kan je er gebruik maken van de open haard. Een warm muziekje op de achtergrond en de knusse apero kan van start gaan! 

Tip: Geniet van de omgeving met een blokje om tijdens een rustgevende pauze. 

Vlot bereikbare locatie

Poolhouse is gelegen op een kleine 10 minuten van de dichtstbijzijnde afslag. Het tramstation is gelegen op 20 minuten wandelafstand. Je kan je auto parkeren op locatie. 

Waarom Poolhouse kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Moderne poolhouse met zwart-witte inrichting
  • Gelegen aan de rand van een privétuin
  • Rustgevende ligging met wandelmogelijkheden

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in provincie Antwerpen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.