Power Schelle

Eén van de meest waanzinnige out-of-the-box eventlocaties vind je in Schelle. Deze oude Electrabel site is omgebouwd tot een multifunctionele eventlocatie met behoud van z’n industriële look en historisch kader. Het grote voordeel aan deze multifunctionele eventlocatie is de enorm grote capaciteit en de centrale ligging tussen Antwerpen en Brussel.

De mix tussen de industriële charme van het gebouw en vernieuwende technologieën, zorgt voor een zeer aangename ontmoeting tussen oud en nieuw. De verschillende ruimtes zijn ontworpen om van jouw seminarie, product launch, personeelsfeest, of networking event een onvergetelijke ervaring te maken.

De grote eventzaal kan omgetoverd worden tot een unieke setting voor zo’n 5000 personen. De oude refter afzonderlijk gehuurd worden voor kleinere events en biedt een uniek uitzicht op de Schelde, de oude treinhal en het pomphuis.

Nuttige info

  • Capaciteit: tot 5000 personen
  • Grote parking op locatie, shuttledienst mogelijk

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Contacteer ons

Graag meer info? Wil je deze locatie boeken?
Contacteer ons via ons contactformulier.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.