Red Gallery Antwerpen

Deze kunstige loft in Antwerpen is een inspirerende ruimte voor jouw evenement. De vele lichtinval en de moderne inrichting met subtiele hinten van vurig rood, zorgen voor een intense focus. Ideaal voor een productieve vergadering! Zin om even buiten te vergaderen? Dit kan op het binnenplein. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 60 personen

Ondergedompeld in een moderne, toch huiselijke stijl is deze loft een unieke locatie voor jouw event. De ruimte is modulair en kan ingedeeld worden naar jouw wens, van vergader- tot receptieruimte.

Deze loft heel veel gezellige zithoeken waar je kan vertoeven. Een van de zithoeken heeft een unieke open haard waar je tijdens de pauze lekker kan gaan opwarmen. Je kan je ook naar de binnenkoer begeven voor een heerlijke apero aan het eind van een productieve werkdag.

Tip: Op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsvideo of -fotoshoot? Red Gallery biedt vele unieke achtergronden en een moderne look & feel. 

Rode draad

Dit volledig pand is een project van kunstenaar en modeontwerper Christoph Brioch en zakelijk manager in textiel Thomas Engels. Het wordt in eerste instantie dan ook gebruikt als eigen ontwerpstudio. Daarnaast worden de andere ruimtes zowel gebruikt als toonzalen voor vele lokale en internationale initiatieven, als inspirerende eventspaces. De, letterlijk, rode draad is hier de pittige kunst en het moderne design.

Vlot bereikbaar

Met de ring van Antwerpen op minder dan 5 minuten en meerdere tram- en bushaltes op kleine wandelafstand, ben je meteen ter plaatse. Parkeren kan in de omliggende straten. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Red Gallery kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Kunstzinnige loft als eventruimte
  • Royale lichtinval voor maximale focus
  • Mogelijkheid om ruimte uit te breiden
  • Beamer en geluidsintallatie aanwezig

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Kunst en design als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.