Met zicht op de Schelde kan je hier heerlijk vertoeven in een professionele setting voor meetings & zakelijke bijeenkomsten.
Vlak tegenover de Cruiseterminal en het Steen én op wandelafstand van het historisch oude centrum van Antwerpen valt hier heel wat te beleven. 

Een meeting, teamoverleg, presentatie, workshop of coaching ,..
Deze locatie biedt tal van mogelijkheden. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een exclusief en uniek kader!
Bovendien garanderen we 100% privacy en verwennen we onze gasten van begin tot einde.

Voor meetings tot 24 personen

Bereikbaarheid

Scheldekaai Antwerpen is makkelijk bereikbaar en ligt op amper 10 min rijden van de Antwerpse ring. De Waaslandtunnel (in de volksmond konijnenpijp) is vlakbij gelegen. Parking Waagnatie op 5 min of op Brouwersvliet parkeren.

 

Waarom Scheldekaai Antwerpen kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Veel natuurlijke lichtinval
  • Comfortabel en moduleerbaar 
  • Meerdere break-outs

Nog wat extra troeven

  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Op wandelafstand van het oude centrum
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.