Sint Anneke Linkeroever

Even weg uit je dagelijkse (thuis-)werkomgeving, weg van alle storende factoren… Het zorgt onmiddellijk voor nieuwe energie, minder stress en meer sociaal contact. Al helemaal wanneer het teamoverleg in een inspirerende omgeving plaatsvindt.
Nieuwe impulsen en ideeën borrelen op, extra creativiteit & impact gegarandeerd.
Bij Sint Anneke Linkeroever kan je, op een boogscheut van Antwerpen, heerlijk vergaderen in het groen.

Voor recepties tot 100 personen 

Je vindt deze unieke vergaderplek aan Sint Anneke Linkeroever, vlakbij het mooie Sint-Annastrand op linkeroever. Hier was het voormalige dorpje Sint-Anna.  Met de overzet heb je een  directe verbinding met de Antwerpse binnenstad.

Reeds 150 jaar geleden kwam men hier flaneren op de Scheldeboorden en waren er reeds Jachthavenclubs en een Kursaal. Linkeroever evolueert momenteel zeer snel door de nieuwe Oosterweelverbinding die ruimte geeft aan de grote aaneengesloten natuurgebieden.

Het architecturaal historisch appartementsgebouw ontworpen door arch. Leon Stynen en arch. Paul Demeyer werd verbouwd door architect Eileen Mertens in 2018.

De twee verdiepingen (met een tussen verdieping) met directe toegang tot de tuin hebben samen een oppervlakte van 170m². Het ruime gelijkvloers biedt tal van mogelijkheden voor een sfeervol netwerkmoment of (klanten)receptie. Een groep genodigden tot max. 100 personen kan perfect! Op de 1e verdieping vind je de werkplekken van Studio Inarco en een ruime keuken. In meeting opstelling kan je hier comfortabel vergaderen met 22 personen. De locatie is voorzien van alle faciliteiten die een moderne vergaderlocatie vereist.

De naakte beton, de 5.5m hoge ramen en de groene omgeving maken een inspirerende rustgevende locatie om uw event te organiseren.

Je kan gebruik maken van de ruime gratis parking naast en rondom het gebouw. Even een frisse neus halen? Op wandelafstand kan je heerlijk herbronnen met zicht op de Schelde met de verschillende horecazaken voor een lunch of diner.

Bereikbaarheid

Vanuit Antwerpen centrum rij je vlot door de Waaslandtunnel naar Sint Anneke. Kom je via de Ring van Antwerpen, neem dan afrit ‘6 – Linkeroever’. Vanuit het Waasland volg je uitrit ‘7 – Sint-Anna Linkeroever’. Vanaf rechteroever fiets of wandel je er makkelijk naartoe door de voetgangerstunnel. Je kan ook bus (lijn 36) of tram nemen (lijn 3, 5, 9 of 15 – halte Premetrostation Van Eeden). 

Waarom Sint Anneke Linkeroever kiezen als event of meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Industriële look 
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Veel natuurlijk lichtinval

Nog wat extra troeven

  • Meerdere break-out rooms
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?