Sint-Anneke Linkeroever

Even weg uit je dagelijkse (thuis-)werkomgeving, weg van alle storende factoren… Het zorgt onmiddellijk voor nieuwe energie, minder stress en meer sociaal contact. Al helemaal wanneer het teamoverleg in een inspirerende omgeving plaatsvindt. Nieuwe impulsen en ideeën borrelen op, extra creativiteit & impact gegarandeerd. Bij Sint Anneke Linkeroever kan je, op een boogscheut van Antwerpen, heerlijk vergaderen in het groen.

 

Voor recepties tot 100 personen 

Sint-Anneke strand 

Sint-Anneke linkeroever is een unieke vergaderlocatie vlakbij het mooie Sint-Annekestrand dat zich bevindt op linkeroever. De naam komt van het voormalige dorpje Sint-Anneke dat hier was. Het strand was vroeger een enorm populaire trekpleister voor veel Antwerpenaren. Ze kwamen met de veerboot naar hier om van de befaamde mosselen op Sint-Anneke te genieten. Buiten de talrijke horecazaakjes die hier vandaag de dag nog te vinden zijn, kan je hier vooral ook wegdromen bij een prachtig uitzicht op de Schelde, de skyline van Antwerpen en de haven. 

Linkeroever evolueert momenteel zeer snel door de nieuwe Oosterweelverbinding die ruimte geeft aan de grote aaneengesloten natuurgebieden.

Historische architectuur

Het architecturaal historisch appartementsgebouw ontworpen door architect Leon Stynen en architect Paul Demeyer werd verbouwd door architect Eileen Mertens in 2018. De twee verdiepingen (met een tussen verdieping) met directe toegang tot de tuin hebben samen een oppervlakte van 170m². Het ruime gelijkvloers biedt tal van mogelijkheden voor een sfeervol netwerkmoment of (klanten)receptie. Een groep genodigden tot max. 100 personen kan hier comfortabel vertoeven. Op de 1e verdieping vind je de werkplekken van Studio Inarco en een ruime keuken. In meeting opstelling kan je hier comfortabel vergaderen met 22 personen. De locatie is voorzien van alle faciliteiten die een moderne vergaderlocatie vereist.

De naakte beton, de strakke aankleding, de 5.5m hoge ramen en de groene omgeving maken van deze locatie een inspirerende rustgevende plek om uw event te organiseren. Door de grote ramen en de groene omgeving lijkt het alsof je ergens helemaal anders zit i.p.v. in een grote stad. 

Herbronnen met de collega’s 

In Sint-Anneke kan je volledig herbronnen met je collega’s, weg van de drukte van de werkomgeving. Even een frisse neus halen? Op wandelafstand kan je heerlijk genieten van een lunch of diner met zicht op de Schelde. Een heerlijke wandeling in de naburige omgeving of je even neerzetten in de zon, in deze inspirerende omgeving kan het allemaal. 

Sint-Anneke is de ideale vergader, seminarie, teambuilding of co-working space locatie. Laat ons weten hoe jij je evenement ziet en wij richten het volledig in naar jouw wensen. 

Bereikbaarheid

Vanuit Antwerpen centrum rij je vlot door de Waaslandtunnel naar Sint Anneke. Kom je via de Ring van Antwerpen, neem dan afrit ‘6 – Linkeroever’. Vanuit het Waasland volg je uitrit ‘7 – Sint-Anna Linkeroever’. Vanaf rechteroever fiets of wandel je er makkelijk naartoe door de voetgangerstunnel. Je kan ook bus (lijn 36) of tram nemen (lijn 3, 5, 9 of 15 – halte Premetrostation Van Eeden). Je kan gebruik maken van de ruime gratis parking naast en rondom het gebouw.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Sint Anneke Linkeroever kiezen als event of meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Industriële look 
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Veel natuurlijk lichtinval

Nog wat extra troeven

  • Meerdere break-out rooms
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet zitten met je vragen.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.