Skyline Antwerp

Vergaderen en petit comité op het trendy Eilandje? Dan ben je bij Skyline Antwerp op het juiste adres. Het Eilandje was vroeger onderdeel van de haven en is nu een van de hipste trendy buurten van Antwerpen. Op wandelafstand van de prachtige jachthaven en het Museum Aan de Stroom (MAS) kan je hier heerlijk vertoeven en herbronnen.

Voor meetings en brainstorms tot 8 personen.

De wind door je haren, kasseien onder je voeten, zilte lucht in je neus en pakhuizen voor je ogen. Op het Eilandje is het niet moeilijk je in te beelden dat dit ooit het oudste havengebied van de stad was. De havenactiviteiten zijn verhuisd naar het noorden, de maritieme sfeer is gelukkig gebleven. In Skyline Antwerp vergader je in een van de hipste wijken van Antwerpen.

De locatie is gelegen op de 8e verdieping in één van de nieuwe towers op het Eilandje en biedt tal van troeven. Je kan hier genieten van een adembenemend panoramisch zicht, hedendaags comfort, een ruim overdekt terras én de locatie biedt parking op amper 5 min. wandelen. Redelijk uitzonderlijk in deze hippe buurt.

Bij mooi weer verwennen we onze gasten met een heerlijk ontbijt of healthy lunch op het ruim overdekt terras. Ook bij iets koudere temperaturen kan je hier heerlijk vertoeven daar deze ruimte volledig met glaspanelen winddicht wordt gemaakt. Bij de inrichting werd gekozen voor een strak doch rustgevend meubilair en accessoires. De lichte kleurtonen in combinatie met zwarte accenten creëren een ruimtelijk gevoel. De grote raampartijen in de vergaderruimte zorgen voor een natuurlijke lichtinval waardoor je je energieker en productiever voelt. Een absolute toplocatie voor een klein overlegcomité.

Het Eilandje staat al lang bekend als een van de hipste wijken van Antwerpen. Ook als je de wijk al kent blijft het de moeite om eens regelmatig terug te komen, de veranderingen zijn nl. amper bij te houden. Indien je programma het toelaat geven we je graag enkele tips voor bezienswaardigheden op wandelafstand.

Dé plek om te beginnen is een bezoekje aan het MAS | Museum aan de Stroom. De roltrappen nemen naar het dak is een belevenis op zich, het uitzicht verandert voor je ogen. Maar ook de expo’s zijn de moeite waard. Op elke verdieping wacht je een nieuw verhaal over de stad, de haven en de wereld. Antwerpen is de tweede grootste haven van Europa en het zou zonde zijn om je daar niet in te verdiepen. Stap Portopolis, in een paviljoen naast het MAS, binnen en ontdek de haven dankzij een grote luchtfoto, een 360° tour met VR-bril en nog veel meer.

Soms wordt gezegd dat Antwerpen het New York aan de Schelde is. Er zijn dan ook vele raakpunten tussen de twee steden. Vroeger was er zelfs een letterlijke verbinding, dankzij de Red Star Line die tussen 1873 en 1934 ongeveer twee miljoen fortuinzoekers vervoerde van Europa naar Amerika en Canada. De reis naar de nieuwe wereld begon voor veel mensen in een havenloods in Antwerpen. Bezoek het Red Star Line Museum, de tegenhanger van het bekende Ellis Island in New York en ontdek de verhalen van miljoenen mensen met een droom.

Vlotte bereikbaarheid

Skyline Antwerp is zeer makkelijk te bereiken en ligt op amper 5m rijden van afrit Merksem. Ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bus (lijn 13 en 17) en tram (lijn 7) brengen je in to time op je bestemming. Voor slechts 5€ kan je je wagen vlakbij parkeren.

Waarom Skyline Antwerp kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Panoramisch uitzicht op het Eilandje
  • Ruimtelijk gevoel en helder daglicht
  • Hedendaags comfort (beamer/projectiescherm)

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Makkelijk bereikbaar
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.