Statie Nijlen

Op zoek naar een unieke plek voor een inspirerend bedrijfsevent. Deze historische plek in Nijlen is recent gerestaureerd naar een bruisende nieuwe hotspot. Dé ideale plek voor jouw bedrijfsfeest, seminarie, productvoorstelling of netwerkevent. Dit unieke pareltje is voorzien van state-of the art technologie zodat jouw event impact creëert. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden!

Voor bedrijfsevents 130 personen.

Statie is een prachtige locatie in een bekend historisch gebouw van Nijlen. Een informele sfeer en een magische locatie voor groepen van 10 tot 150 personen. Enkele jaren geleden werd dit prachtige gebouw met de nodige zorg verbouwd tot een multifunctionele eventlocatie.

Van buitenaf is het moeilijk te zien hoe het interieur is omgetoverd tot een modern hedendaags complex waarbij enkel de charmante buitengevel werd behouden. Al de nieuwste voorzieningen zijn aanwezig, van modern internet, data, beamer, scherm, professionele geluidsinstallatie,.. tot modern ingerichte industriële keuken.

Statie biedt een heel warme huiselijke sfeer en zorgt voor een ware beleving. Een seminarie, productvoorstelling of bedrijfsevent beleef je hier in stijl en gezelligheid. De mezzanine kan gebruikt worden als break-out room of relaxatieruimte tijdens de breaks. In de mooi aangeklede tuin kan je heerlijk aperitieven of workshops organiseren bij mooi weer.

De grote ruimte biedt plaats voor 100 zittend tafelende gasten. Voor walking diners, bedrijfsevents, workshops, vergaderingen en voorstellingen is de locatie geschikt tot 130 personen. De ruimtes kunnen zowel voor kleine als voor grote groepen smaakvol worden ingericht. De gezellige zolderkamer is  omgetoverd tot een functionele vergaderruimte voor 10 personen.

Kortom: een inspirerende omgeving voor je bedrijfsevent, voorzien van de nodige infrastructuur zodat jij verwend wordt en je ondertussen kan focussen op wat echt telt: connecteren met je collega’s, klanten of partners.

Vlotte bereikbaarheid

Met de wagen ben je slechts 5 minuten verwijderd van de autostrade E313 en op 10 minuten van de E34. De locatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer: trein en bus stoppen voor de deur.
Er is voldoende parkeerruimte in de buurt en naast Statie.

Waarom Statie kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvolle en authentieke omkadering
  • State of the art vergaderfaciliteiten
  • Grote ruimte, mezzanine, tuin en aparte vergaderruimte

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer 
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?