Statie Nijlen

Op zoek naar een unieke plek voor een inspirerend bedrijfsevent. Deze historische plek in Nijlen is recent gerestaureerd naar een bruisende nieuwe hotspot. Dé ideale plek voor jouw bedrijfsfeest, seminarie, productvoorstelling of netwerkevent. Dit unieke pareltje is voorzien van state-of the art technologie zodat jouw event impact creëert. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden!

Voor bedrijfsevents 150 personen.

Statie Nijlen is een prachtige en unieke locatie in een wel heel bijzonder pand. Enkele jaren geleden werd dit historische gebouw volledig omgetoverd tot deze nieuwe moderne en multifunctionele evenementenlocatie. Het interieur werd volledig omgetoverd tot een modern, hedendaags complex waarbij alleen de charmante buitengevel werd behouden. Binnenin bevat het de nieuwste technologische voorzieningen van een professionele geluidsinstallatie tot moderne industriële keuken. 

Modern en toch huiselijk

Statie Nijlen biedt ondanks het moderne interieur toch een hele huiselijke en warme sfeer. De combinatie van professionaliteit en dit huiselijke zorgt voor de ideale locatie voor al uw soort evenementen. 

De locatie bevat een grote plenaire ruimte die plaats biedt aan 100 zittende, tafelende gasten. Ideaal voor een gezellige walking dinner of een seated dinner, productvoorstelling of bedrijfsfeest. Bovenop de plenaire ruimte heb je ook nog de mezzanine die gebruikt kan worden als break-outroom of relaxatieruimte tussen de vergaderingen door. Als laatste heeft deze unieke locatie ook nog een gezellige zolderkamer die is omgetoverd tot multifunctionele vergaderruimte voor 10 personen. 

Bij goed weer is het een echte aanrader om heerlijk te aperitieven of workshops en teambuildings te geven in de mooi aangeklede tuin.  Ook een leuke BBQ met de collega’s is altijd succesvol. 

Multifunctioneel

Statie Nijlen is een heel multifunctionele locatie. De ruimtes kunnen volledig worden ingericht naar jouw noden en jouw wensen zodat het evenement helemaal is aangepast aan jouw groep. Statie Nijlen is een evenementenlocatie van 10 tot 150 personen. De ruimtes kunnen zowel voor kleine als voor grote groepen smaakvol worden ingericht.

Kortom: een inspirerende omgeving voor je bedrijfsevent, voorzien van de nodige infrastructuur zodat jij verwend wordt en je ondertussen kan focussen op wat echt telt: Het connecteren met je collega’s, klanten of partners.

Bereikbaarheid

Met de wagen ben je slechts 5 minuten verwijderd van de autostrade E313 en op 10 minuten van de E34. De locatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer: trein en bus stoppen voor de deur.

Er is voldoende parkeerruimte in de buurt en naast Statie.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Statie kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvolle en authentieke omkadering
  • State of the art vergaderfaciliteiten
  • Grote ruimte, mezzanine, tuin en aparte vergaderruimte

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer 
  • Historisch pand

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.