Church Merksplas

Deze out-of-the-box eventlocatie is één van onze pareltjes. De prachtige kapel, gebouwd in neo-romanistische stijl, bevindt zich te midden van het Kempische landschap. Dit monumentale gebouw deed vroeger dienst als gevangeniskapel. Vandaag is het een unieke eventlocatie voor allerhande B-to-B gatherings.

Bij het betreden van de kapel lijkt het net alsof je in een sprookje binnenwandelt. Het droomdecor tilt jouw event werkelijk naar een hoger niveau! De locatie biedt een grote capaciteit tot 600 sta- en 300 zitplaatsen.

De inrichting van de kapel is volledig moduleerbaar en wij zorgen voor het gepaste meubilair & decor voor jouw personeelsfeest, teambuilding of seminarie. Wens je een live optreden, DJ set of andere special act? Wij creëren voor jou een full experience waar nog lang over nagepraat zal worden! Impact verzekerd!

Nuttige info

  • Capaciteit: tot 600 personen
  • Parking voorzien op locatie

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Contacteer ons

Graag meer info? Wil je deze locatie boeken?
Contacteer ons via ons contactformulier.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Hhome biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.