The Fortress Stabroek

Deze unieke locatie, gelegen in een authentiek fort, creëert een ware out-of-the-box beleving tijdens jouw bedrijfsevent. Wat kan je hier terugvinden? Een grote polyvalente zaal, in te richten naar eigen wens en een aansluitend ruime terras volledig omgeven door water en groen. Zin in een mega actieve teambuilding? Dat kan bij The Fortress Stabroek! 

Voor bedrijfsevents tot 140 personen

Sinds de renovaties in 2018 is de grote zaal een unieke locatie voor allerlei events, als teambuildings, product lanceringen, conventies en nog vele meer. Je kan er langs de grote raam naar buiten vertoeven op een grasplein.

Er is nog een tweede ruimte die voor deze events ter beschikking kan worden gesteld. Aansluitend kan je naar de mooie, ruime buitenplaats vertoeven waar je zicht hebt op het water dat het fort omringt. Je kan rechtstreeks vanop het terras op een bootje stappen. Geef een boost aan je event met een boottripje rondom het fort.

Omgeven door een groene oase, is deze historische plaats een ideale en unieke ruimte voor jouw event. Je hebt de mogelijkheid om het gehele terrein te huren, inclusief quads waarmee je kan crossen.

Tip: Het fort is gelegen in een zeer landelijke omgeving. Ideaal voor mooie wandelingen langsheen de maisvelden!

X-Treme animatie

Zin in een competitieve en actieve teambuilding? Waar het ooit gonsde van militaire bedrijvigheid, galmt het nu van actie en avontuur: al meer dan 25 jaar vormt het iconische Fort van Stabroek het decor voor een spannend arsenaal aan (outdoor) activiteiten en (sport)programma’s voor zowat iedereen.

Van beweeglijke buitenlucht-opsnuiver tot échte adrenaline-junkie: wij hebben we voor ieder wat FORT-MIDABELS!

Vlot bereikbare locatie

Met afrit Stabroek op zo’n 5-tal minuten rijden en een bushalte op 500 meter wandelafstand, ben je meteen ter plaatse. Parkeren kan je op de parking aan de overkant van het fort.

Waarom The Fortress Stabroek kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 2 congresruimtes in te richten naar keuze
  • Ruime buitenplaats omgeven door water
  • Veel teambuildingmogelijkheden

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Wandelmogelijkheid in landelijke omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?