War is over Stabroek

Deze unieke locatie, gelegen in een authentiek fort, creëert een ware out-of-the-box beleving tijdens jouw bedrijfsevent. Wat kan je hier terugvinden? Een grote polyvalente zaal, in te richten naar eigen wens en een aansluitend ruime terras volledig omgeven door water en groen. Zin in een mega actieve teambuilding? Dat kan bij The Fortress Stabroek! 

Voor bedrijfsevents tot 140 personen

Een korte geschiedenis 

Het fort werd gebouwd in 1907. Samen met het Fort van Sint-Katelijne-Waver was dit het eerste pantserfort van de Antwerpse fortengordel. Het is het eerste fort aan de antitankgracht. Tijdens de twee wereldoorlogen speelde het fort geen belangrijke rol en 1947 werd het fort gedemilitariseerd.

Van oud fort naar unieke evenementenlocatie

In 2018 is het fort volledig omgetoverd en gerenoveerd. Het oude fort werd omgetoverd tot een prachtige meeting-locatie. Het fort bevat een grote plenaire zaal, ideaal voor al jouw events, teambuildings, productlanceringen en seminaries. De grote zaal staat in connectie met de omgeving door het grote raam. Hierlangs kan je rechtstreeks van de zaal richting het grasplein wandelen. Om hier tussen de seminaries door van frisse lucht te genieten. 

Er is nog een tweede ruimte die voor deze events ter beschikking kan worden gesteld. De ruimtes kunnen volledig ingericht worden naar jouw noden en wensen. Zo kleden wij de ruimte volledig van top tot teen aan en hoeft u niets te doen, dan gewoon te genieten. De tweede ruimte loopt uit op een ruime binnenplaats, volledig omringd door water. Je kan rechtstreeks vanop het terras op een bootje stappen. Geef een boost aan je event en geniet van een boottripje met de collega’s rondom het fort.

Omgeven door een groene oase, is deze historische plaats een ideale en unieke ruimte voor jouw event. Je hebt de mogelijkheid om het gehele terrein te huren, inclusief quads waarmee je op het domein kan crossen.

X-Treme animatie

Zin in een competitieve en actieve teambuilding? Waar het ooit gonsde van militaire bedrijvigheid, galmt het nu van actie en avontuur: al meer dan 25 jaar vormt het iconische Fort van Stabroek het decor voor een spannend arsenaal aan (outdoor) activiteiten en (sport)programma’s voor zowat iedereen. Van beweeglijke buitenlucht-opsnuiver tot échte adrenaline-junkie: wij hebben we voor ieder wat FORT-MIDABELS!

Dankzij Stafort kan je in het Fort  heel wat avonturen beleven. Van paintball tot mountainbike, met de activiteiten van Stafort gaat je hart gegarandeerd wat sneller slaan. Geen adrenaline-junkie? Je kan er ook terecht voor highlandgames, discgolf en andere toffe belevenissen. Breng jouw meetings, teambuildings en gatherings letterlijk naar een hoger niveau met de inspirerende activiteiten in het fort van Stabroek. 

Fiets- en wandelparadijs

Fietsers kunnen het fort ontdekken samen met het Fort van Merksem en het Fort van Kapellen via de route ‘Antwerpse polders en kasteeldomeinen’ van de fietsbrochure “Herover de Forten”. Te voet kan je een wandeling maken in de buurt van het fort dankzij de wandelknooppunten.

Bereikbaarheid

Met afrit Stabroek op zo’n 5-tal minuten rijden en een bushalte op 500 meter wandelafstand, ben je meteen ter plaatse. Parkeren kan je op de parking aan de overkant van het fort. Automobilisten en fietsers: via de Abtsdreef, een zijstraat van Laageind (N111). Bushalte: Stabroek Oud Broek.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom The Fortress Stabroek kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 2 congresruimtes in te richten naar keuze
  • Ruime buitenplaats omgeven door water
  • Veel teambuildingmogelijkheden

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Wandelmogelijkheid in landelijke omgeving
  • Originele teambuilding-activiteiten

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.