The Glassroom Antwerpen

Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit en biedt een panoramisch zicht op de Boerentoren, het centraal station, yacht club Linkeroever, terminal cruiseboten en de Schelde.  Deze unieke setting was voorheen het decor van het prestigieuze restaurant Transat. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader!

Beleef een magisch B2B event op deze unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden!
We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings tot 25 personen

The Glassroom is een exclusieve penthouse gelegen op de tiende verdieping van de prestigieuze Nordic Building in Antwerpen. Het voormalige restaurant Transat was toenertijd het enige restaurant met panoramisch zicht over de stad en had door de ligging een uniek cliënteel. Zakenlui en politici die de stad aan hun relaties wilden tonen vertoefden hier vaak. In 2009 werd de locatie gerenoveerd tot een unieke meetingroom. Een panoramisch uitzicht op de Schelde maakt deze locatie een uniek pareltje.

De loft is qua inrichting, meeting faciliteiten en meubilair voorzien van de meest luxueuze materialen om je meeting naar een hoger niveau te tillen. Deze inspirerende locatie is ideaal voor een directievergadering, strategische overlegmoment of special occasions voor kleinere groepen tot 30 personen.

Private Dining

Je brainstorm of teamoverleg afronden op een bijzondere manier?
Laat je heerlijk verwennen door onze private chef.

Een luxe restaurant ervaring voor jou en je gasten. Wat je mag verwachten? Een exclusieve, hoogwaardige culinaire beleving met bijpassend wijnarrangement. Achteroverleunen en jezelf en zakenrelaties écht in de watten laten leggen. Linnen, servies, bestek en glaswerk, hospitality. Alles wordt voor jou tot in de puntjes verzorgd. Zodat jij kan genieten en je aandacht ten volle kan richten op je tafelgenoten. 

Marktmenu: smaakvolle en vers bereide gerechten, die zo in een Parijse bistro geserveerd kunnen worden. Zonder concessies te doen op de kwaliteit kookt onze chef een betaalbaar en bourgondisch menu met ingrediënten van de lokale markt. Luxemenu: een luxe menu samengesteld door vakmanschap en met ingrediënten van hoge kwaliteit. Prestige menu: gerechten van sterrenniveau. We presenteren met dit menu de hoogst haalbare luxe culinaire ervaring op locatie. Alle gerechten zijn uiterst geraffineerd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten van top kwaliteit.

Bereikbaarheid

The Glassroom is makkelijk bereikbaar en ligt op amper 10 min rijden van de Antwerpse ring. De Waaslandtunnel (in de volksmond konijnenpijp) is vlakbij gelegen. Parking Waagnatie op 5 min of op Brouwersvliet parkeren.

 

Waarom The Glassroom Antwerpen kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Panoramisch zicht op de Antwerpse skyline en de Schelde
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • State of the art technologie
  • Centraal gelegen
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?