The Sky Is The Limit Schilde

The sky is the limit is onze exclusieve, luxueuze locatie in het hartje van Schilde. Deze droomlocatie geeft jouw meeting, teambuilding of directiecomité een extra boost met zijn stijlvolle interieur en unieke groene omgeving.

Baden in luxe

Deze architectenwoning is ingericht met oog voor elk detail. Treed binnen in deze unieke woning en ervaar een ongekende luxe. De woning is gelegen in één van de meest exclusieve straten van Schilde. Rust en privacy zijn dus zeker verzekerd.

Het stijlvolle en gezellige interieur doen je meteen op je gemak voelen. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk daglicht en een mooie uitkijk op de tuin. De locatie bestaat uit verschillende ruimtes. Je hebt de polyvalente ruimte die je kan gebruiken voor vergaderingen. Het stijlvolle salon is is gedecoreerd met een prachtige vleugelpiano en  ideaal voor een koffiepauze of als u wil brainstormen in kleinere teams. Bij goed weer is het fantastisch om gebruik te maken van de grote tafel buiten en zo van het vergaderen een echte beleving te maken of tijdens de pauzes met een koffie in de zon te gaan zitten. Warm weer en zin in een frisse duik? Hier kan het allemaal! Verkoel met je team in het betoverende zwembad en maak gebruik van het charmante poolhouse. De open, volledig ingerichte keuken staat toe dat er mini-kookworkshops gegeven kunnen worden.

Kortom dé droomlocatie voor al jouw meetings, brainstormsessies, directiecomités, mini-kookworkshops, seminaries of vergaderingen.

Op de locatie wordt alles voorzien om uw meeting in alle gemak en comfort te laten verlopen: een volledig ingerichte meeting room (met flip-chart, scherm en beamer), een salon als break-out-ruimte of pauze-ruimte en een prachtige tuin.

Tip: Heel leuk voor na de meeting is een overheerlijke BBQ in de tuin als fantastische afsluiter van jouw meeting-dag. Ook al gehoord van wandelend vergaderen? Een wandelcoach begeleidt je in de landelijke, rustgevende omgeving. De zuurstof en het prachtig uitzicht zullen absoluut bijdragen tot een efficiëntere vergadering.

 

Bereikbaarheid

Met het op- en afrittencomplex van Wommelgem op minder dan 20 minuten van de locatie en een bushalte op korte wandelafstand, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Parkeerplaats voor een 4-tal auto’s op de oprit en de rest kan parkeren aan de straatkant.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.