Vintage Antwerp

Vergaderen in hartje Antwerpen? Deze vintage loft is een perfecte locatie voor een out-of-the-box vergadering of teamoverleg. De stijlvol ingerichte ruime loft neemt je mee op een ware ontdekkingsreis. De indeling van de loft als duplex, de wit geverfde houten balken en de vele cosy corners creëren een heerlijk ruimtelijk gevoel. Leuke collector items, een authentieke vleugelpiano, een biljarttafel met een verhaal achter en tal van kleine snuisterijen zorgen voor een unieke beleving. Je krijgt hier instant een warm en huiselijk gevoel. 

Voor meetings en brainstorms tot 15 personen.

Deze vintage loft is een perfecte locatie voor een out-of-the-box vergadering. De houten vloer, het stijlvolle meubilair, de rijkelijke lichtinval, de houten constructie van de duplex, de vele cosy corners… dit alles maakt deze locatie een pareltje in ons assortiment. De cosy corners zijn ideaal om even te ontspannen tijdens de breaks. Een frisse neus halen? Dit kan op het ruime houten terras. Bij mooi weer toveren we graag een ontbijt of healthy lunch op tafel op het terras.

Alle faciliteiten en hedendaags comfort is voorhanden om zorgeloos te vergaderen of brainstormen. De loft is op de 1e verdieping gelegen en er is een private parking voorzien voor 6 wagens. Op wandelafstand vind je een ruime overdekte parking.

Het prachtig gerenoveerde centraal station van Antwerpen is schuin tegenover gelegen. Onder de monumentale kap uit 1875 is een modern station met vier lagen gebouwd. Het aantal sporen is uitgebreid tot veertien, waardoor de capaciteit van het aantal reizigers aanzienlijk is toegenomen. De verbouwing van het toch weelderige station heeft negen jaar geduurd. Onder de eveneens monumentale perronoverkapping bevindt zich een gigantisch atrium, dat bijna overal zicht biedt op het hoofdgebouw. 

Architect Jacques Voncke heeft een balans gevonden tussen de oude en moderne architectuur. Het station met een directe aansluiting op de hogesnelheidslijn heeft een open karakter, waardoor ook vanaf de onderste laag nog zicht is op de enorme glazen overkapping. Het verschil tussen het laagste en hoogste punt bedraagt 61 meter. Zeker een bezoekje waard!

Vlotte bereikbaarheid

Vintage Antwerp is zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tram, bus en trein op slechts enkele min. wandelafstand. Indien je met de wagen komt moet je rekenen op 10 tot max. 15 min van de dichtsbijzijnde afrit van de autostrade. De locatie heeft een private parking voor 6 wagens. 

Waarom Vintage Antwerp kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Unieke look & feel met leuke eye-catchers
  • Ruimtelijk gevoel en helder daglicht
  • Hedendaags comfort (beamer/projectiescherm)

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Makkelijk bereikbaar
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?