White Villa Turnhout

Deze villa met architecturaal design straat comfort en luxe uit en is een ideale vergaderlocatie voor jouw business meeting. Zin in een meerdaagse? White Villa beschikt over 9 luxueuze kamers en je kan er de volgende dag lekker ontbijten met zicht op het zwembad en de groene oase die de villa omgeeft. Gelegen in het Turnhouts Vennengebied, is dit een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten.

Voor vergaderingen tot 20 personen

White villa is een moderne, luxueuze villa die comfort uitstraalt. Deze villa is stijlvol ingericht met zeer modern meubilair als ode aan het architecturaal design van het gebouw. Er werd hierbij ook rekening gehouden met de warmte en gezelligheid die nodig is om een aangenaam verblijf te garanderen.

Je kan in de ontbijtruimte heerlijk vergaderen met zicht op het helderblauwe zwembad en de groene tuin. De royale lichtinval in combinatie met het strakke interieur bieden hier een maximale focus. Een meerdaagse is hier mogelijk tot 18 personen, de villa beschikt over 9 kamers.

Tip: Neem tijdens de zomerse dagen een duik in het verwarmd zwembad als ideale verfrissing. 

Midden in het groen

Aan de achterkant van de villa begint het Turnhouts Vennengebied, een belangrijk heidegebied in Vlaanderen met zijn kenmerkende vennen, heide en graslanden. Dit maakt White Villa de ideale uitvalsbasis voor lange, rustgevende fiets- of wandel- tochten. 

Het Turnhouts Vennengebied is het hele jaar door een belangrijk gebied voor vogels. In het voorjaar en de zomer komen er tientallen water- en weidevogels broeden. 

Tip: Waag je aan een van de talrijke wandelroutes die dit gebied te bieden heeft tijdens een unieke vergaderwandeling met een wandelcoach. 

Vlotte bereikbaarheid

Met de ringweg van Turnhout op kleine afstand en een bushalte voor de deur, ben je meteen ter plaatse. Parkeren is mogelijk op locatie. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom White Villa kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Moderne, architecturale villa
  • Gelegen in een groene oase
  • Mogelijkheid tot overnachting
  • Parkeermogelijkheid op locatie

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Wandelmogelijkheden in het Vennengebied
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.