Witbos Noorderwijk

Witbos is een zeer ruime en multifunctionele locatie uit ons aanbod van out-of-the-box eventlocaties. Met 5 ruime wind- en waterdichte eventhallen gelegen te midden vab een bosrijke omgeving, is dit de ideale locatie voor grote bedrijfsevents. Op het Paradeplein is er parkeermogelijkheid tot 500 auto’s. 

Voor bedrijfsevents tot 3000 personen

Witbos biedt vele mogelijkheden. Je hebt hier keuze uit 5 ruime multifunctionele eventhallen: de feesthal van 600 m2, twee hallen van 2400 m2 en twee hallen van 3000 m2. Iedere hal heeft aansluitend een buitenruimte. Bij de dubbele eventhallen heb je de mogelijkheid om er slechts 1 te huren.

De hallen zijn voormalige Britse legerkazernes met Spartaans karakter. Door de grootte en de flexibiliteit van de hallen kan je de inrichting volledig zelf bepalen. Door het behouden van de typische eigenheid van het gebouw, krijgt jouw event een uniek karakter. Het nabijgelegen Paradeplein is voorzien van 500 parkeerplaatsen.

Tip: Maak gebruik van onze shuttledienst en bezorg je bezoekers een VIP entrée.

Vlot bereikbare locatie

Witbos kan je het snelst bereiken via de E313 met afslag 22 Herentals-Oost op minder dan 10 minuten. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 600m wandelafstand. Parking kan op locatie.

Waarom Witbos kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 5 ruime multifunctionele evenementenhallen
  • Parkeermogelijkheid tot 500 auto’s
  • Shuttledienst van parking tot hallen
  • Te midden een bosrijke omgeving

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Antwerpen
  • Wandelmogelijkheden op locatie
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.