Zeilhangaar Burcht

Op zoek naar een gezellige open ruimte om in alle rust en comfort te vergaderen? Je wil een teambuilding, een workshop, een productvoorstelling, of een ander B2B evenement organiseren? Zeilhangaar Burcht biedt dé perfecte setting om zorgeloos te genieten in een aangenaam kader met een huiselijke sfeer.

Voor meetings tot 24 personen 

Je vindt deze ruwe parel in Burcht, een deelgemeente van Zwijndrecht.  Het gebouw deed in 1950 dienst als zeilmakerij en werd in 2018 door architecte Eileen Mertens omgetoverd tot een multifunctionele locatie. De woning heeft een opp. van 250m2 en kan exclusief gehuurd worden voor jouw teamoverleg of brainstorm.

Met maar liefst 4 terassen en grote open ruimtes zijn er verschillende vergadermodules mogelijk. We adviseren je graag rond de mogelijkheden. Open ruimtes, vers daglicht, stijlvol meubilair én een bijzondere inrichting.  Een winning combo voor een geslaagd teamoverleg!

Deze exclusieve locatie is enkel te huren op dinsdag en donderdag. Op 4 eigen terrein zijn er 4 parkeerplaatsen voorzien. Je vindt tevens een ruime parking op het kaaiplein op 50m wandelen.

Bereikbaarheid

  De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, je vindt een bushalte (lijn 87, 93, 95 of 99S) op 50m wandelen. Op 15 min ben je in Antwerpen centrum. Voor de sportievelingen, met de fiets ben je in 20 min in het centrum. Met de wagen neem je afslag 16 Kruibeke richting Melsele/Kruibeke/Beveren.

   

  Waarom Sint Anneke Linkeroever kiezen als meetinglocatie?

  Alle faciliteiten en comfort

  • Ruim, open
  • Architecturaal pareltje
  • Veel natuurlijk lichtinval

  Nog wat extra troeven

  • Meerdere break-out rooms
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

  Zorgeloze all-in formules

  Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

   

  NIEUW! De Corona sneltest!

  100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

  Blijf niet met je vragen zitten.

  Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

  50 unieke vergader- en eventlocaties

  Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

  info@seminarathome.be

  +32 489 00 29 48

  =

  Jouw privacy

  =

  Voorwaarden

  =

  Zin in cookies?