Zeilhangaar Burcht

Op zoek naar een gezellige open ruimte om in alle rust en comfort te vergaderen? Je wil een teambuilding, een workshop, een productvoorstelling, of een ander B2B evenement organiseren? Zeilhangaar Burcht biedt dé perfecte setting om zorgeloos te genieten in een aangenaam kader met een huiselijke sfeer.

Voor meetings tot 24 personen 

Van zeilmakerij naar unieke parel

Deze unieke vergaderlocatie kan je terugvinden in Burcht, een deelgemeente van Zwijndrecht. Deze ruwe parel deed in 1950 lange tijd dienst als zeilmakerij. In 2018 werd deze zeilmakerij volledig omgetoverd tot unieke en multifunctionele evenementenlocatie. Architecte Eileen Mertens maakte van deze 250m2 een plek waar je gezellig met jouw team kan overleggen in alle ruimte en comfort. 

Deze locatie heeft verschillende troeven. De open ruimte, het vele natuurlijke daglicht door de verschillende grote ramen en het stijlvol interieur maken deze locatie ideaal voor al jouw brainstormsessies, meetings en seminaries tot 24 personen. Door de grote open ruimtes zijn er verschillende vergadermodules en opstellingen mogelijk. Vertel ons zeker hoe jouw ideale meeting-opstelling eruit ziet en wij voorzien alles. 

Herbronnen in de buitenlucht

Als dat nog niet genoeg was heeft Zeilhangaar Burcht ook maar liefst 4 terrassen. Tussen de vergaderingen en seminaries door een frisse neus pakken of even genieten van een kop koffie in het zonnetje? Bij Zeilhangaar Burcht kan het allemaal! 

Zeilhangaar Burcht biedt dé perfecte setting om zorgeloos te genieten in een aangenaam kader met een huiselijke sfeer. Ideaal voor jou en je collega’s om even weg te zijn uit de dagelijkse omgeving en volledig te herbronnen. 

Bereikbaarheid

De locatie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, je vindt een bushalte (lijn 87, 93, 95 of 99S) op 50m wandelen. Op 15 min ben je in Antwerpen centrum. Voor de sportievelingen, met de fiets ben je in 20 min in het centrum. Met de wagen neem je afslag 16 Kruibeke richting Melsele/Kruibeke/Beveren. Op het terrein zijn er 4 parkeerplaatsen voorzien. Je vindt tevens een ruime parking op het kaaiplein op 50m wandelen.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Zeilhangaar Burcht kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Ruim, open
  • Architecturaal pareltje
  • Veel natuurlijk lichtinval

Nog wat extra troeven

  • Meerdere break-out rooms
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.