Maison Art Nouveau Schaarbeek

Welkom bij Maison Art Nouveau! Een out of the box locatie voor je business events, residentieel seminarie of teambuilding met heel wat mogelijkheden. Een karaktervol Art Nouveau huis voorzien van alle moderne noden, praktische vergaderaccomodaties, verschillende ontspanningsmogelijkheden ter plaatse en makkelijke bereikbaarheid dragen bij tot het welslagen van je bedrijfsevent.

Voor seminaries en events tot 60 personen

Tussen het bouwjaar (1893) en het midden van de jaren ‘90 onderging het Art Nouveau-huis verschillende transformaties, zowel wat betreft de decoratieve elementen als de inrichting van de kamers en de uitrusting.

Zowel op het gelijkvloers als op de verdiepingen vind je kleuren die typisch waren voor de sfeer van de XIXe eeuw. De hoofdkleuren rood, groen en bruin vind je zowat overal terug, op de muren, het verniste houtwerk, de lambrisering en bovenal op het behangpapier.

Op het gelijkvloers vind je een ruimte waar je met 60 personen kan vergaderen of brainstormen in een uniek kader. Op de 1e verdieping vind je nog een afzonderlijke ruimte met een max. capaciteit van 20 personen.

Op zoek naar een leuke teambuilding of tussendoortje om even op te laden? We kunnen ter plaatse tal van creatieve activiteiten voor je organiseren. Ook een rondleiding in het museum kan een leuke energiser zijn! Even herbronnen in het groen? HJosaphatpark is vlakbij gelegen.

Deze unieke locatie is als museum te bezoeken van woensdag tot en met zondag. Op maandag en dinsdag kan je dit pareltje exlusief via ons reserveren voor je B2B event.

Vlotte bereikbaarheid

Deze meetinglocatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Via tram: 25, 62, 92 en 93 en bus: 65, 66 en 59.

Waarom Maison Art Nouveau kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Out of the box eventlocatie
  • Volledig uitgeruste keuken
  • Mogelijkheid tot bezichtiging van het museum met een gids

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Brussel
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.