New York Brussel

Deze locatie met industriële looks is de ideale locatie voor al jouw out-of-the-box meetings tot 30 personen. Deze locatie haalt je met z’n unieke interieur volledig weg uit België en geeft je het gevoel alsof je binnenstapt in een loft in New York. Hier brengen wij New York naar Brussel, laat je inspireren!

Vergaderingen en seminaries tot 30 personen. 

Deze locatie haalt je met z’n unieke interieur volledig weg uit België en geeft je het gevoel alsof je binnenstapt in een loft in New York. Deze unieke industriële loft is de perfecte locatie voor al jouw out-of-the-box seminaries, meetings, productvoorstellingen en brainstormsessies. Kortom ideaal voor elk bedrijfsevenement voor middelgrote groepen. 

Urban experience

Deze locatie geeft je met z’n industriële looks echte SoHo- vibes. De houten vloer, de gietijzeren railings en raamlijsten, de open keuken, de rijkelijke lichtinval… dit alles maakt deze locatie een uniek pareltje in ons assortiment. De mezzanine is ideaal om even te ontspannen tijdens de breaks. Toch even een frisse neus halen tijdens de seminaries door? Dit kan op het houten terras met zicht op de Brusselse straten.

Deze industriële loft is een perfecte locatie voor een out-of-the-box vergadering of bedrijfseventen tot 30 personen. 

Bereikbaarheid

Deze locatie bevindt zich in Brussel, het hart van het land. Er is parkeermogelijkheid in de buurt.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.