Sterrenbos Meise

Meetings, bedrijfsevenementen, recepties, productlanceringen
seminaries, netwerkavonden: Alles Corporate in een groen en charmant jasje.

Op een boogscheut van Brussel vind je dit nostalgisch wit gekaleid landhuis in cottagestijl. Temidden van een prachtige groene omgeving van 1,7 ha – ook wel het ‘sterrenbos’ genoemd – kan je in dit voormalig boswachtershuisje je collega’s of klanten ontvangen in een Waw kader. De locatie beschikt over meerdere break-out rooms. We adviseren je graag rond de mogelijkheden.

Voor events tot 120 personen.

De voorloper van het ‘kasteel’ was een boswachtershuisje, dat rond 1837 werd opgetrokken en door de dienstdoende boswachter ook als herberg werd uitgebaat. In 1922 werd het boswachtershuis gesloopt en op ongeveer dezelfde plaats vervangen door een landhuis in cottagestijl.

Rond 1863 liet de Brusselse rentenier Jean-Baptiste Triest in het bos – 26 hectare natte zandleemgrond – een stervormig patroon van wegen aanleggen. Stervormen waren veelgebruikte patronen, niet alleen in de baroktuinen, maar tijdens de 18de eeuw ook in de bosbouw, bij de herstructurering van bosgebieden. De patronen waren erg doeltreffend binnen het jachtritueel: van op één centrale plaats kon men het opgejaagde wild neerleggen zonder één voet te verzetten. 

Dit statige landhuis ligt temidden van een groene oase  van 1,7 ha met een moestuin van 19 are. Naast de grote plenaire ruimte beschikt de locatie nog over meerdere break-out rooms. We adviseren je graag rond de mogelijkheden.

Een residentieel seminarie gepland? Dit prachtige domein herbergt tevens 9 ruime slaapkamers. 

Bereikbaarheid

De locatie is makkelijk te bereiken en ligt aan de A12 afrit Meise. De locatie is voorzien van een ruime private parking.

Waarom Sterrenbos Meise kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Groen paradijs vlakbij Brussel
  • Rolstoeltoegankelijk
  • multi-functionele eventlocatie

Nog wat extra troeven

  • Meerdere break-out rooms
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?