Sterrenbos Meise

Sterrenbos Meise is ideaal voor al jouw meetings, bedrijfsevenementen, recepties, productlanceringen seminaries, netwerkavonden: Alles Corporate in een groen en charmant jasje. Op een boogscheut van Brussel vind je dit nostalgisch wit gekaleid landhuis in cottagestijl. Temidden van een prachtige groene omgeving van 1,7 ha – ook wel het ‘sterrenbos’ genoemd – kan je in dit voormalig boswachtershuisje je collega’s of klanten ontvangen in een Waw-kader. De locatie beschikt over meerdere break-out rooms. We adviseren je graag rond de mogelijkheden.

Voor events tot 120 personen.

Een korte geschiedenis

De voorloper van het ‘kasteel’ was een boswachtershuisje, dat rond 1837 werd opgetrokken en door de dienstdoende boswachter ook als herberg werd uitgebaat. In 1922 werd het boswachtershuis gesloopt en op ongeveer dezelfde plaats vervangen door een landhuis in cottagestijl.

Rond 1863 liet de Brusselse rentenier Jean-Baptiste Triest in het bos – 26 hectare natte zandleemgrond – een stervormig patroon van wegen aanleggen. Stervormen waren veelgebruikte patronen, niet alleen in de baroktuinen, maar tijdens de 18de eeuw ook in de bosbouw, bij de herstructurering van bosgebieden. Vandaar de naam “Sterrenbos”. Dit statige landhuis ligt temidden van  1,7 ha grond en heeft een moestuin van 19 are. 

Unieke cottage-villa

De unieke cottage villa bestaat uit verschillende ruimtes. Allereerst heb je de grote plenaire ruimte die ideaal is voor al jouw vergaderingen en seminaries. Daarbovenop beschikt de villa over verschillende break-out rooms. Deze break-out rooms kunnen gebruikt worden als je wil werken of brainstormen in kleinere groepjes, als kamers voor teambuildings of om even een koffie-break te nemen. Een bedrijfsevenement in het Sterrenbos betekent samenkomen in een charmante, inspirerende omgeving volledig omringd door groen. Kom samen met je collega’s volledig tot rust en maak van jouw vergaderingen een echte beleving. 

Net dat tikkeltje meer

Wil je je vergaderingen een upgrade geven? Ooit al gehoord van buiten vergaderen? Creatieve ideeën vloeien vanzelf in zo’n inspirerende omgeving. Buiten vergaderen is succes gegarandeerd. Ook is het mogelijk om grote tenten op het domein te zetten om de gezelligheid van jouw evenement te verzekeren. Je vergadering, meeting of evenement afsluiten met een overheerlijke bbq? Het kan allemaal! Op die manier koppel je het nuttige aan het aangename! 

Geen zin in stress de dag voor jouw evenement? Of seminaries en teambuildings van meerdere dagen? Geen probleem. Het sterrenbos beschikt over 9 ruime slaapkamers waarin jij en je collega’s in alle rust kunnen overnachten. 

Bereikbaarheid

Het Sterrenbos Meise bevindt zich tussen Brussel en Antwerpen, op een boogscheut van de A12. De locatie is voorzien van een ruime privaatparking. 

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Sterrenbos Meise kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Groen paradijs vlakbij Brussel
  • Rolstoeltoegankelijk
  • multi-functionele eventlocatie

Nog wat extra troeven

  • Meerdere break-out rooms
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.