Wood Cabin Meise

Even weg van alle drukte en op zoek naar een rustgevende  meetinglocatie temidden van het groen? Bij Wood Cabin Meise kan je vergaderen in een mooie omkadering met natuurlijke elementen en heerlijk herbronnen tijdens de breaks. De locatie is heel gemakkelijk bereikbaar en voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Voor meetings en brainstorms tot 20 personen.

De Plantentuin van Meise is een van de grootste van de wereld. Met een oppervlakte van 92 ha en 18.000 soorten planten kan je hier uren wandelen en genieten. Wood Cabin gelegen in de plantentuin van Meise, kan je exclusief via Seminarathome huren voor je teambuilding, teamoverleg, brainstorm, strategisch overlegmoment of netwerkgelegenheid.

Onder rustieke houten gewelven kan je op de 1e verdieping vergaderen met 20 personen. Nood aan een extra break-out ruimte? Op het gelijkvloers bevindt zich nog een ruimte voor een team van max. 10 personen.

Bij het binnenwandelen van de meetinglocatie word je onmiddellijk doordrongen met het belang van bos voor de planeet en het duurzame product dat hout is. Even verder springt de meterslange Wonder Wood Wall meteen in het oog. Deze indrukwekkende muur is opgebouwd uit lades, gemaakt uit meer dan 50 commerciële houtsoorten. Ook de architecturale trap in beukenhout naar de eerste verdieping vormt is een mooie eye-catcher.

Nog voor je het gebouw binnenstapt, tref je buiten al 2 gigantische collectiestukken aan. Het eerste is een 5 ton wegende schijf van een 2000 jaar oude mammoetboom met een diameter van meer dan 4 meter, geschonken door de Verenigde Staten bij de ontmanteling van het Amerikaans paviljoen de Wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel en sindsdien nooit meer getoond aan het publiek. Het andere gigantische stuk is een 10,5 m lange boomstam van een Pericopsis uit Congo op het binnenplein geschonken door het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika.

Op zoek naar een leuke energiser of teambuilding? Je team kan er op een hedendaagse en interactieve wijze kennis  maken met alle aspecten van hout: van duurzaam bouwmateriaal dat mee het klimaat helpt stabiliseren tot de microscopische geheimen die de eigenschappen van hout verklaren

Vlotte bereikbaarheid

Deze unieke meetinglocatie ligt op amper 5 min van afrit 3 Meise. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (lijn 250 en 251). Ruime private parking voorzien.

Waarom Wood Cabin Meise kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Unieke meetinglocatie temidden van het groen
  • Moduleerbare ruimtes
  • Eductief en historisch kader

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in Brussel.
  • Ruime private parking voorzien
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?