Wood Cabin Meise

Even weg van alle drukte en op zoek naar een rustgevende  meetinglocatie temidden van het groen? Bij Wood Cabin Meise kan je vergaderen in een mooie omkadering met natuurlijke elementen en heerlijk herbronnen tijdens de breaks. De locatie is heel gemakkelijk bereikbaar en voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Voor meetings en brainstorms tot 20 personen.

Heerlijk herbronnen

Even weg van alle drukte en op zoek naar een rustgevende meetinglocatie temidden van het groen? Bij Wood Cabin Meise kan je vergaderen in een mooie omkadering met natuurlijke elementen en heerlijk herbronnen tijdens de breaks.

Onze unieke locatie Wood Cabin is gelegen in de plantentuin van Meise. De Plantentuin van Meise is een van de grootste van de wereld. Met een oppervlakte van 92 ha en 18.000 soorten planten kan je hier uren wandelen en genieten. Je kan deze locatie exclusief huren via Seminarathome voor al jouw teambuildings, brainstorm-sessies, strategisch overlegmomenten of netwerkgelegenheden. 

Interactief & inspirerend

In de Wood Cabin kunnen je deelnemers er op een hedendaagse en interactieve wijze kennis maken met alle aspecten van hout. Bij het binnenwandelen van de meetinglocatie word je onmiddellijk doordrongen met het belang van bos voor de planeet en het duurzame product dat hout is. Even verder springt de meterslange Wonder Wood Wall meteen in het oog. Deze indrukwekkende muur is opgebouwd uit lades, gemaakt uit meer dan 50 commerciële houtsoorten. Ook de architecturale trap in beukenhout naar de eerste verdieping vormt is een mooie eye-catcher.

Nog voor je het gebouw binnenstapt, tref je buiten al 2 gigantische collectiestukken aan. Het eerste is een 5 ton wegende schijf van een 2000 jaar oude mammoetboom met een diameter van meer dan 4 meter, geschonken door de Verenigde Staten bij de ontmanteling van het Amerikaans paviljoen de Wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel en sindsdien nooit meer getoond aan het publiek. Het andere gigantische stuk is een 10,5 m lange boomstam van een Pericopsis uit Congo op het binnenplein geschonken door het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika.

Kortom Wood Cabin is een inspirerende vergaderlocatie voor al jouw workshops, teambuildings en seminaries tot 20 personen. Onder de rustieke houten gewelven kan je op de 1e verdieping vergaderen. Nood aan een extra break-out ruimte? Op het gelijkvloers bevindt zich nog een ruimte voor een team van max. 10 personen die je kan gebruiken om even te ontspannen tussen de seminaries door. 

Take a break

Tussen de vergaderingen door genieten van een welverdiende pauze? Even herbronnen om daarna des te beter verder te kunnen doen. Jij en je genodigden kunnen tijdens een welverdiende pauze genieten van een onvergetelijke wandeling in de prachtige tuin of van een informele drink in het tropische plantenpaleis. 

Bereikbaarheid

De locatie is heel gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij afrit 3 Meise van de A12 (Brussel-Antwerpen). Er is gratis parkeerruimte langsheen het domein en in de omgeving. Tevens makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Wood Cabin Meise kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Unieke meetinglocatie temidden van het groen
  • Moduleerbare ruimtes
  • Eductief en historisch kader

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in Brussel.
  • Ruime private parking voorzien
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.