De Arendskoer

Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit. Deze unieke en authentieke setting was voorheen het decor van een herberghoeve en is volledig getransformeerd naar een prachtige polyvalente evenementenlocatie. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader!

Beleef een magisch B2B event op deze unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden!
We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings van 75 personen (zittend) tot  110 personen (staand)

Uniek vergaderen
Uniek vergaderen
uniek vergaderen

Historiek en authenticiteit

Voormalige herberg met hoevewinkel vroeger zogenaamd “In de Arend” en sinds 1971 café Arendshof is nu een unieke polyvalente evenementenlocatie. Vroeger mogelijk te identificeren met herberg “den dobbelen aerent. De herberg bestond al sinds 1764. In de loop der eeuwen is de herberg veel uitgebreid, herbouwd en gerenoveerd. Vandaag de dag is deze historische hoeve volledig gerenoveerd waarin de Arendskoer wel zijn authenticiteit bleef behouden, maar waar die authenticiteit werd aangevuld met een modere touch.

Polyvalent en uniek

De Arendskoer is een polyvalente ruimte waarin alles mogelijk is. De ruimte is volledig in te vullen en te gebruiken naar keuze. Van receptie tot teambuilding tot seminarie of bedrijfsevent. In de Arendskoer is het allemaal mogelijk. Midden in de gezellige evenementenlocatie bevindt zich een sfeervolle houten bar. De combinatie van de witte muren, de grote ramen en de houten elementen zorgen voor veel natuurlijk daglicht en een open sfeer.

Deze unieke locatie bevindt zich in een gezellige omgeving dus tussen de vergaderingen door is er ook de mogelijkheid om een frisse lucht te scheppen en een verfrissende wandeling te maken.

De perfecte locatie voor al jouw gelegenheden

De zaal heeft een rechthoekig grondplan en is ongeveer 105 m2 groot. Samen met de toog, de terrassen, en de prachtige hoge ruimtes is dit de perfecte locatie voor al uw gelegenheden. Daarnaast is er achteraan een ruimte voor een foodtruck/mobiele cateraar/springkasteel. Er is een buitenruimte met een grote tafel, deel overdekt door klimplanten, ideaal voor een zonnige BBQ als diner na de vergaderdag. De lichtslingers geven de pergola een gezellige sfeer. Eerst vergaderen en vervolgens uw hoofd leeg maken met aansluitend een wandeling in de prachtige omgeving om dan af te sluiten met een diner met je volledige team. Vergader, kom tot rust en geniet.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom De Arendskoer kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Polyvalente ruimte waarin elk evenement mogelijk is 
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • Natuurlijk daglicht
  • Authenticiteit 
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.