Domein Dionysos – Lier

Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit en biedt een prachtige inkijk in de wondere wereld van de wijn.  Deze unieke setting is ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader!

Beleef een magisch B2B event op deze unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden!
We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings tot 40 personen

Uniek vergaderen
Uniek vergaderen
Uniek vergaderen

Domein Dionysos

Een unieke vergaderlocatie, een plek als geen ander. Bij domein Dionysos word je ondergedompeld in de rijke wereld van de wijn. Volledig omringd door de klasse en de eenvoud van het prachtige interieur, kom je meteen tot rust wanneer je de locatie binnen wandelt. In de sfeervolle, modern ingerichte wijnshop staan alle wijnen netjes geëtaleerd. Een attractief assortiment boutique wijnen staat keurig op een rij. Geen rommelige hoekjes of een veredeld magazijn. De strakheid van de omgeving straalt klasse en rust uit. De ideale plek voor een unieke vergadering, seminarie of teambuilding met de collega’s.

Je wandelt binnen in de wondere wereld van de wijn. Neem tussen de vergaderingen en seminaries door een kijkje in de etalage of vraag wat meer uitleg over jouw favoriete wijn.

De god van de wijn

Dionysos is de god van de wijn, de groeikracht van de aarde, de menselijke beschaving, poëzie, theater en muziek. Als god van vrede brengt hij mensen tot elkaar. Hij had in verschillende opzichten een belangrijke invloed op het leven, denken en werken van de Grieken en de Romeinen.

Toch nog een stap verder gaan? Sluit jouw productieve vergaderdag af met een leuke teambuilding. Geniet met heel je team van een inspirerende winetasting, ontspanning gegarandeerd!

Grapes of the world

Tijdens deze degustatie maken we een ‘wijnzinnige’ wereldreis, waarbij uiteenlopende druiven en smaken aan bod komen. Een laagdrempelige en leuke manier om met een waaier aan klimaattypes en terroirs kennis te maken en hun interessante impact in elk glas te smaken. Acht landen en evenveel diverse druiven passeren de revue.

Duurzaamheid is the key

Ons leven is immers te kort om slechte wijn te drinken. Ook het leven van onze planeet wordt almaar korter als we kwantiteit op kwaliteit laten primeren. In heel ons traject van wijnwerkzaamheden ‘op het land’ tot omgang met de klant is een duurzame en zorgzame werkwijze de groene draad. Het is onze oprechte overtuiging dat alles en iedereen beter wordt van die duurzame dynamiek. Het spreekt voor zich dat we op het vlak van smaak echter geen water bij de wijn doen. Dat is ook niet nodig: de ervaring leert ons dat wat ‘goed’ is gemaakt, ook echt beter smaakt.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Domein Dionysos Zoersel kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Dompel je onder in de wondere wereld van de wijn
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • Comfort 
  • Rust en ontspanning
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.