Domein s’ Gravenvoer

Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe, comfort en elegantie uit. En dit in een natuurlijke omgeving. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader! Kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagde meeting, seminarie, teambuilding of geslaagd event.

Beleef een magisch B2B event op deze unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden!
We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings van 10 tot 200 personen

Uniek vergaderen in een stijlvolle omgeving
Uniek vergaderen in de orangerie
Uniek vergaderen in het groen

Domein s’ Gravenvoer

Dit prachtige landgoed staat bekend om zijn rijke geschiedenis. De naam komt rond het jaar 1300 voor het eerst op de radar en het landgoed had verschillende baronnen als eigenaar, waaronder de familie Schiervel. Zodra u de uitgestrekte oprijlaan van het domein oprijdt, ervaart u rust en ruimte. In deze unieke locatie uit de 14de eeuw voelt u zich meteen thuis in de tijdloze elegantie en luxueuze interieur.

Dit prachtige landgoed is gelegen in de Voerstreek van Belgisch Limburg vlakbij de Nederlandse / Belgische grens. Het is dé parel van de voerstreek. Til jouw vergadering of event naar een hoger niveau en vergader in een historisch pand op een unieke locatie volledig omringd door 20 ha aan inspirerende natuur.  Creëer en inspireer. Geef je creatieve ideeën de vrije loop en kom hier samen met je team volledig tot rust.

Vergaderingen, seminaries & events

Op domein s’ Gravenvoer hebben we 6 inspirerende ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, private diners en andere evenementen tussen de 10 en 200 personen. Vergader comfortabel, geniet van de privacy en de rust, natuur en cultuur.

Meerdaagse evenementen, seminaries & meetings?

Hier kan het allemaal. Wordt wakker met het meest spectaculaire uitzicht op het Voeren gebied en je bent meteen volledig geïnspireerd om je vergaderdag goed te beginnen. Onze 43 kamers & suites zijn voorzien van alle gemakken. Met een keuze uit maar liefst 12 verschillende kamertypes bieden wij voor elke gelegenheid de perfecte ambiance. Daarnaast beschikt het landgoed over twee luxe uitgeruste vakantiewoningen.

Water uit eigen bron

Kom tussen de vergaderingen door tot rust met een ontspannende wandeling op het domein of een heerlijke wandel en fietstocht in de omgeving. Loop langs een van de drie vijvers of breng een bezoekje aan de twee natuurlijke waterbronnen. Gedurende je hele verblijf drink je ook water uit onze eigen bronnen.

Unieke vergaderzalen

Het domein heeft verschillende zalen ter beschikking. De Gouverneurszaal voor 12 personen. Hier vergader je op een rustige locatie in deze prachtige vergaderzaal met landgoed achtig allure.

De vijverzaal voor vergaderingen van 8-20 personen. De vijverzaal is een prachtige authentieke zaal met uitzicht op de vijver van het domein.

De prachtige zaal Fogo voor 50 personen.  Deze zaal heeft een uitzicht op het heuvellandschap van de Voerstreek en deze zaal is geschikt voor grotere seminars. Ideaal voor 50 personen in theater opstelling of u-shape voor ca. 25 personen.

De Private diningzaal voor 20-25 personen. In onze Private Dining zaal kun je met je groep sfeervol lunchen of dineren. Geen afleiding van andere gasten en daardoor wellicht nog tijd voor een speech of laatste opdracht. Er is ruimte voor zo’n 20-25 personen. De uitstraling is luxe en authentiek met mooie verlichting ’s avonds of veel lichtinval overdag. Je kijkt uit over de vallei van de Voerstreek.

De orangerie is voor 118 personen. Met zijn stijlvolle en uitnodigende ambiance is de Orangerie een plek waar creativiteit en productiviteit samenkomen. De ruime en lichte zaal wordt ingericht om aan al uw behoeften te voldoen.

De laatste ruimte is de zomerkamer. Deze zaal biedt ruimte voor vergaderingen tot 40 personen en  beschikt over grote ramen met uitzicht over de tuinen. De ruimte is ongeveer 46 m2. Deze veelzijdige kamer heeft directe toegang naar de veranda, private dining en bibliotheek. Perfect voor aperitief momentjes, vergaderingen of borrels met kleine en grotere gezelschappen.

Luxe, comfort, elegantie en een natuurlijke omgeving, kortom alles wat je nodig hebt voor een geslaagde meeting, seminarie, teambuilding of geslaagd event.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom domein ’s Gravenvoer kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Omringd door prachtige natuur
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • Tijdloze exclusieve stijl
  • Rust en ontspanning
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.