Recharge Hasselt

Recharge Hasselt is een loctie waar je even op adem kan komen. Ben je bedrijfsleider, HR manager of coach,… en wil je er met je team een dagje tussenuit.  Elk team of individu kan hier tot rust komen en bijleren.  Bijleren over zichzelf of anderen.  Samen verbinden in de natuur, door eenvoud en schoonheid.  We ontzorgen je van alle praktische beslommeringen en onze host bereidt alles tot in de kleinse puntjes voor. Onze missie: 100% verwennerij en jouw team laten genieten van bij aankomst.

Voor meetings tot 30 personen 

Adempauze & rust

De gekende GR5 route loopt pal achter de locatie door.  Hier vind je de gekende Platwijers met tal van mooie wandelroutes. De bezielster wou hier een uniek plekje creëren waar zelfreflectie en ontwikkeling centraal staat. 

Recharge Haselt is een ontmoetingsplaats voor coaches, trainers, experten, ondernemers en deelnemers die met hun hart en vanuit een ‘hard commitment’ een groeisprong willen maken. Een centraal trefpunt waar overlegmomenten, opleidingen, coachings en natuurbeleving samensmelten in een bruisende kroes van groei.

De locatie is duurzaam en energetisch future proof (geothermie).  Je kan het modulair indelen en het is voorzien van een gezellige haard- en zithoek.  Je kiest zelf voor een lange tafelopstelling of kleinere zitpartijen. Tal van mogelijkheden om je eigen signatuur te maken.

Er zijn tevens comfortabele stoelen en hoge staantafels voorzien. De grote raampartijen bieden zicht op de mooie groene tuin en bieden langs 3 zijden natuurlijke lichtaanval.

De grote ruimte is geschikt voor 12 à 15 personen, staande voor 30 personen.  Er zijn nog 2 kleinere ruimtes of breakout rooms voorzien.  Ook de tuin leent zich naast ontspanning voor coachings.

Sta je open voor een wandelcoaching?  Er is niets zo helend als de natuur.  De combinatie van bewegen in het groen met de juiste vraagstelling zorgen voor helderheid in geest en lichaam.  Hierdoor ga je beter connecteren met jezelf en anderen. 

Bereikbaarheid

Recharge Hasselt is eenvoudig bereikbaar, 15 min van E313 (afrit Hasselt) en E314 (afrit Heusden – Zolder).  De meetinglocatie ligt op 10 min van Hasselt Centrum.   

Waarom Recharge Hasselt kiezen als unieke meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Veel natuurlijk lichtinval
  • Meerdere break-out rooms
  • Tal van wandelroutes vlakbij

Nog wat extra troeven

  • Makkelijk bereikbaar
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.