Weg Van De Wereld Peer

Onze toplocatie in Peer bied je een one-of-a-kind ervaring. Blijf overnachten en geniet met een koffietje van het eerste streepje zonlicht van een nieuwe productieve dag.

Een warme thuis

Te midden van een groene omgeving vind je deze knusse, landelijke villa. Deze charmante locatie is de ideale plek om andere sferen op te snuiven dan je dagelijks gewoon bent. Hier komt je echt tot rust!  Na een productieve werkdag kan je tijdens de apéro heerlijk  wegzakken in de stijlvolle Chesterfield sofa’s en genieten van heerlijk kampvuur.

Dit rustiek pareltje biedt alle hedendaagse vergaderfaciliteiten, een professionele geluidsinstallatie en 2 break-out rooms om in groepjes te werken.

Overnachten mogelijk

Teveel agendapunten om op één dag toe te lichten? Blijf dan met je team overnachten en maak er een gezellig teambonding avondje van. 

Nuttige info

  • Capaciteit: tot 20 personen
  • Parking voorzien bij de locatie

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Contacteer ons

Graag meer info? Wil je deze locatie boeken?
Contacteer ons via ons contactformulier.

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, temidden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar AT Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.