Chateau Max Pepinster

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie voor een aangename meerdaagse? Dit sprookjesachtig kasteel voldoet aan al jouw wensen. Met een rijke geschiedenis en een prachtige groene omgeving, is deze gracieuze chateau dé ideale getaway om rustig te vergaderen. Ontdek het prachtige landschap tijdens een verfrissende ochtendwandeling of break.

Voor vergaderingen tot 24 personen

Dit Frans kasteel biedt vele mogelijkheden voor een meerdaagse teambuilding of teammeeting. In de plenaire ruimte kan je plaatsnemen met 24 personen om vervolgens op te splitsen in 4 afzonderlijke break-out rooms. De locatie beschikt tevens over 12 mooi ingerichte slaapkamers.

De elegante salons met openhaard, sfeervolle eetkamers en ruime slaapkamers geven je werkelijk het gevoel er even tussenuit te zijn. Het klassiek interieur met een moderne art-deco toets zorgen voor een unieke beleving.

Tip: Neem plaats aan de art-deco bar voor een apéro. Welverdiend na een productieve werkdag!

1843

De chateau werd in 1843 als zomerverblijf gebouwd voor een rijke Belgische trein tycoon. Het kasteel werd volledig gerestaureerd en recentelijk omgetoverd tot een prachtige B&B waar authenticiteit en natuurlijke charmes je zintuigen prikkelen.

Tip: Een frisse ochtendwandeling, rustgevende wandeling tijdens de break of  avondwandeling bij zonsondergang.. Kies het perfecte moment om de Ardense omgeving te ontdekken. 

Tip: Op zoek naar een leuke teambuilding? Breng een bezoek aan de thermen van Spa of het circuit van Spa-Francorchamps. 

Vlot bereikbare toplocatie

Neem afrit richting Verviers-Centre en volg de N61 tot in Pepenster, vanaf hier rijd je nog een kleine afstand tot aan het kasteel. Het treinstation in het dorp ligt op 1,5 km wandelafstand. De locatie is voorzien van een ruime parking.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Chateau Max kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Grote raampartijen en natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht op een prachtige vallei en park
  • Mogelijkheid tot overnachting
  • Grote parking voorzien op locatie

Nog wat extra troeven

  • Wandelmogelijkheden à volonté
  • Vlot bereikbare locatie in Luik
  • Rijke geschiedenis van het kasteel als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.