La Gleize Stoumont

La Gleize in Stoumont is een ideale, pittoreske vergaderlocatie voor een meerdaagse met jouw team tot 10 personen. Te midden een groene omgeving kan je hier buiten vergaderen op een zonnige dag om daarna even te plonsen in het zwembad of nog een mooie wandeling te maken in de bossen van Stoumont. Op zoek naar een persoonlijkere invulling met leuke activiteiten? Op verzoek maken wij jouw dag uniek!

Voor vergaderingen tot 20 personen

In het hart van La Gleize vind je deze pittoreske locatie terug. Je bent hier welkom in het hartelijk interieur met rustieke houten en bakstenen elementen. Vergaderen aan de grote tafel tot 10 personen, wegzakken in de grote zetel in de lounge of zwemmen in het helderblauwe zwembad, dit en nog meer is hier mogelijk. Deze locatie met meerdere slaapmogelijkheden is een ware aanrader voor een meerdaagse met jouw team.

La Gleize ligt te midden een groene omgeving en biedt rondom vele ideale wandelmogelijkheden. Ook buiten vergaderen is hier een optie tijdens een zonnige dag.

Tip: Combineer je zomerse meeting met een leuke teambuilding zoals kajak, touwenparcours of lasershooting in het bos. 

Tip: Wat dacht je van een begeleide winterwandeling met fakkels? Laat gerust weten wat je wensen zijn en wij toveren een fantastische dag voor jullie in elkaar.

Vlot bereikbare locatie

Met de E25 op 15 minuten rijden, een bushalte op 1 minuut wandelafstand en het station van Verviers op 30 minuten rijden, ben je meteen ter plaatse. Parkeren kan op locatie.

Waarom La Gleize kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Pittoreske locatie ideaal voor een meerdaagse
  • Overnachtingsmogelijkheden ter plaatse 
  • Mogelijkheid om buiten te vergaderen
  • Je kan er gebruik maken van het zwembad

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Luik
  • Wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.