Napoleonsky Antwerpen

Deze unieke vergaderlocatie bevindt zich op het Eilandje in Antwerpen. Napoleonsky biedt een uniek panoramisch uitzicht op het MAS. Deze unieke setting zorgt voor een echte inspiratieboost voor jou en je genodigden. Beleef een magisch B2B event in deze unieke setting. 

Voor meetings tot 10 personen

Creatieve stroom aan ideeën 

Napoleonsky is een unieke locatie op het Eilandje met een prachtig zicht op het MAS. Het Eilandje is een toffe wijk die veel van het beste van Antwerpen combineert: lekker eten, relaxed leven rondom het water, het beste museum van de stad en de nadrukkelijk aanwezige band met de oude haven van Antwerpen. Hier komen levensgenieters op zonnige dagen flaneren en genieten van een lekker hapje of drankje op het terras. Het eilandje is de hipste en meest trendy wijk van Antwerpen. Deze wijk inspireert en creëert. Deze inspirerende omgeving zorgt voor een creatieve stroom aan ideeën. Daarom is Napoleonsky de ideale vergaderlocatie voor al jouw meetings, vergaderingen en seminaries tot 10 personen. 

Uitzicht op de bootjes 

‘sNapoleonsky is een grote polyvalente ruimte ingericht met een ruime woonkamer en eetkamer. Aansluitend kan je de keuken en het gezellige terras vinden. De combinatie van het huiselijke en warme interieur met de natuurlijke lichtinval van de grote ramen zorgen voor een rustgevende sfeer. Kom volledig tot rust en herbron samen met je collega’s terwijl je de bootjes van het Willemdok ziet in-en uitvaren. 

Bij mooi weer kunnen jij en je collega’s genieten van een zonnige break op het terras of ga tussendoor even fietsen op de Hometrainer. Een ontspannende pauze zorgt ervoor dat jij een je team erna weer dubbel zo gemotiveerd zijn. 

Til je breaks naar een hoger niveau 

Jullie pauzes naar een hoger niveau tillen? Think out-of-the-box en breng samen met je collega’s een inspirerend bezoek aan het MAS. Het MAS is uniek museum in Antwerpen over wereldwijde verbondenheid tussen mensen en collecties vanuit uiteenlopende denk- en leefwerelden. Met een stroom aan verhalen, bekeken vanuit meerder perspectieven, betrekken zij iedereen die nieuwsgierig is naar het heden, verleden en de toekomst van Antwerpen en de wereld. Op die manier zorg je niet alleen voor verbondenheid tussen jou en je collega’s, je creëert een ontspannen sfeer zodat de creatieve ideeën de vrije loop kunnen gaan tijdens de verdere seminaries. 

Na je meeting of seminarie kan je nog verder vertoeven in de gezellige cafétjes en restaurantjes op het Eilandje. Zo sluit je jouw vergaderdag af in stijl en wordt de dag nog gezellig voortgezet. 

Bereikbaarheid

Napoleonsky is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. (Tram 1, tram 24 halte Noorderplaats en tram 7 halte MAS) Kom je met de auto? Parkeren kan gemakkelijk voor de voordeur (valt buiten de Antwerpse parkeerzone) of in de Q-park Godefriduskaai.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Napoleonsky Antwerpen kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Panoramisch zicht op het MAS
  • Op het EIlandje in Antwerpen
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • Leuke activiteiten in de buurt als pauze met de collega’s 
  • Centraal gelegen
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.