Amandus Abdij

Op zoek naar een unieke locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of seminarie? De Amandus Abdij heeft diverse grote en kleine historische zalen, een sfeervolle pandhof en daar bovenop ook een wondermooie zuiderse tuin met wijngaard en fruitbomen. De uitgelezen plek voor jouw event.

Voor events tot 120 personen

Een seminarie, bedrijfsevent of productvoorstelling in een exclusief historisch kader organiseren? Hou je van een locatie met een ruw uniek karakter én bezieling? Dan ben je bij dit pareltje aan het goede adres!

Zowel de ruimtes op het gelijkvloers als de zolderruimtes zijn ruim en volledig uitgerust voor vergaderingen, conferenties, lezingen, presentaties, infosessies en brainstorms.

De Romaanse zuilen en de ruwe wanden van de crypte zorgen voor een buitengewone, intieme sfeer. Er is een rechtstreekse toegang tot de zuiderse abdijtuin. De abdijtuin wordt enkel in combinatie met de crypte verhuurd. In de uitgestrekte tuin met terras kunnen allerhande concepten worden uitgewerkt. Foodtrucks of een idyllische nomadentent bijvoorbeeld, zijn hier perfect op hun plaats.

De lumineuze kapittelzaal kan uitgebreid worden naar de pandgangen en naar de pandhof. De pandgangen geven rechtstreeks uit op de pandhof. Hier een diner aan lange rijkelijk versierde tafels, geven je seminarie of event een speciaal cachet. Met feërieke verlichting in het pandhof vertoef je hier al gauw in een betoverde wereld. Dit pareltje maakt van je event een unieke gebeurtenis. 

En last but not least biedt de locatie twee ruime zolderruimtes met sfeervolle massieve houten gebintes. 

Vlot bereikbare locatie

Op slechts 1 km van de afrit Gent centrum, 3 min wandelafstand van de dichtsbijzijnde bushalte en 15 min wandelafstand van station Gent centrum, vind je dit ruwe pareltje. Ondergrondse parking voorzien.

Waarom Amandus Abdij kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Audiovisuele ondersteuning ter beschikking

  • Uitstekende akoestiek

  • Meerdere moduleerbare grote en kleine ruimtes

  • Combinatie van historie en hedendaags comfort

Nog wat extra troeven

  • Tuin met uitzicht op de Scheldekaaien

  • Exclusief historisch kader

  • Ruime parkeergelegenheid én vlakbij Gent centrum

  • Chartering bootjes voor een entrée

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsevents en vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.