Bierhuis Gent

Deze one-of-a-kind eventlocatie ademt geschiedenis. De site is gevestigd in een voormalige bloemisterij, aan de rand van Gent, die nu volledig gerenoveerd is. Deze groene oase van 35.000 m2 geeft tal van opportuniteiten voor je bedrijfsevent. Ideaal als je je gasten wil uitnodigen in een sfeervol, groen en uniek kader!

Beleef een magisch B2B event op een unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden!
We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor events tot 350 personen

Waar nu een magnifieke eventlocatie gevestigd is, stond vroeger één van de grootste en destijds modernste bloemisterijen uit de Gentse omgeving. In 1910 bouwde August Toeffaert een bloeiend tuinbouwbedrijf op het toenmalige driegemeentenpunt Sint-Amandsberg, Oostakker en Destelbergen. Het bedrijf was gericht op het kweken van allerlei planten met als hoofddoel de uitvoer over de hele wereld. Langs de noordzijde van de inpakhal bevond zich zelfs een zijspoor van de NMBS zodat de spoorwagons rechtstreeks konden worden geladen.

In 2018 werd de site volledig gerenoveerd. De atypische, maar unieke setting van Bierhuis Gent geeft een ongeëvenaarde, authentieke sfeer aan uw B2B event. Tal van authentieke elementen van vroeger zijn gebleven. In combinatie met een moderne touch zorgt dit voor een idyllische setting.

Bij de locatie hoort een prachtige tuin waar je heerlijk kan genieten van de prachtige natuur. Een samenkomst om niet snel te vergeten, een plek om gezellig te vertoeven, een verhaal om door te vertellen. De eventruimte biedt ruimte voor 200 gasten zittend en 300 voor walking dinner en is omgeven door prachtige tuinen (35.000 m2 ) die volledig aangekleed kunnen worden met decorelementen of tenten.

Bierhuis Gent is dé ideale locatie voor professionele bijeenkomsten. Het is perfect mogelijk om je in alle rust af te zonderen en productief te werken. Op technisch vlak is de locatie volledig uitgerust met een geluidsinstallatie, een scherm met laserbeamer en een CO2-sensor die ervoor zorgt dat de luchtkwaliteit continu opgevolgd wordt. Vergaderingen, lezingen, workshops, teambuildings, … we denken graag creatief met je mee om er een onvergetelijk evenement van te maken. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw specifieke wensen om een maximale ondersteuning te bieden vóór, tijdens en na het event. 

Bereikbaarheid

Bierhuis Gent is makkelijk bereikbaar en ligt op amper 10 min rijden van de E17, afrit Destelbergen. De locatie beschikt over een ruime parking wat je genodigen extra comfort biedt.

 

Waarom Bierhuis Gent kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Historisch karakter én authenticiteit
  • Oase van rust met prachtige tuin
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • State of the art technologie
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • Makkelijk bereikbaar
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.