Charmy Villa Wetteren

Vergaderen met een waar vakantiegevoel? Wat wil je nog meer? Deze Charmy Villa in Wetteren biedt je exact dat en nog meer! Vergaderen in een huiselijk interieur of buiten vergaderen in het zonnetje, jij kiest. Verken de rustgevende, landelijke omgeving tijdens een gezellige wandeling met je collega’s. 

Voor vergaderingen tot 15 personen

Je krijgt meteen een huiselijk gevoel wanneer je de villa binnentreedt. De knusse inrichting met warme tonen en ultra comfortabel meubilair geven je een instant thuis gevoel. Eenmaal buiten waan je je onmiddellijk op vakantie. De groene oase met prachtig terras en hemelsblauw zwembad is dé ideale plaats om rustig te vergaderen. 

Tip: Speel een spelletje Kubb in de tuin als energy boost tijdens een productieve werkdag. 

De rozen van Wetteren

Wetteren biedt ook veel groen.  Je kan er heerlijk gaan wandelen in provinciedomein ‘Den Blakken’. Ook de ‘Warandeduinen’, rivierduinen die zo’n 15 000 jaar geleden zijn gevormd, zijn een absolute aanrader. Dit prachtige dorp staat (inter)nationaal bekend om haar uitgestrekte boom- en rozenkwekerijendorp en deze twee unieke must-sees zijn verbonden door een prachtige promotietuin voor sierteelt.

Tip: Huur een fiets en bezoek dit prachtig natuurgebied.

Tip: Breng een bezoekje aan rozenkwekerij Van Sante. De kwekerij heeft een aanbod van meer dan 500 verschillende rozensoorten. De ideale gelegenheid om je geliefde te verrassen met een vers boeketje rozen!

Vlot bereikbaar

Met afslag 11 richting Lochristi/Laarna op ongeveer 20 minuten en Wetteren station in de dorpskern, zijn je collega’s in geen tijd ter plaatse. Parking voorzien op en rondom de locatie.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Charmy Villa kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Sfeer & gezelligheid door huiselijke inrichting 
  • Verschillende break-out ruimtes beschikbaar
  • Grote tuin met terras 
  • Wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt

Nog wat extra troeven

  • Groene omgeving voor tal van teambuildings
  • Vlot bereikbare locatie in Oost-Vlaanderen
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.