Chateau Charme Zottegem

Op zoek naar een sprookjesachtige locatie voor jouw vergadering, receptie, diner of personeelsfeest? Dit kan bij Chateau Charme in Zottegem! Deze multifunctionele locatie is een waar geschiedkundig plaatje dat is ondergedompeld in diverse 18e-eeuwse kunststromingen, als rococo en chinoiserie. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevenementen tot 300 personen

Meetings van een hoger niveau

In onze Seminar@home Chateau Charme te Zottegem vergader je op hoog niveau.  Chateau Charme is een van de meest befaamde kastelen in provincie Oost-Vlaanderen. Deze locatie geniet een rococo-interieur, te herkennen aan het prachtige rocaille stucwerk dat je kan terugvinden op de schouwen, muren en plafonden. In het kasteel zelf kan je vertoeven in verschillende  zalen. Het prachtige  salon met veel natuurlijk daglicht. De eetkamer of de inkomhal, we richten de ruimte volledig in naar jouw wens!

Op deze exacte plaats stonden, voor het huidige 18e-eeuws kasteel, nog 2 andere kastelen, het middeleeuws kasteel en het renaissancekasteel. Het domein kent nog vele elementen van deze 3 kastelen, bijvoorbeeld de middeleeuwse funderingen. In de 18e eeuw was dit chateau de eigendom van een van de meest invloedrijke families in Vlaanderen, familie d’Hane. De oudste zoon nam, in 1786, het lot van het kasteel in handen. Met de nieuwste architecturale en kunstzinnige ideeën en een grote liefde voor plantkunde, kreeg het kasteel zijn eigen persoonlijkheid. Nu zijn het kasteel en alle tuinen nog eigendom van alle afstammelingen die de familie d’Hane kent. Zij kozen ervoor de oude vorm te behouden en te restaureren.

Naast het chateau zijn er nog andere zalen die je kan huren. De orangerie biedt veel lichtinval en een schitterend uitzicht op de tuinen, wat het dan ook de ideale receptieruimte maakt. Het paviljoen, dat in verbinding staat met de orangerie, is een ruime locatie die perfect kan dienen voor een heerlijk diner. Als laatst is er het koetshuis, deze gloednieuwe ruimte is de ideale vergaderlocatie voor al jouw unieke vergaderingen tot 40 personen.

Wil je je vergadering, seminarie of meeting naar een hoger niveau tillen en volledig out-of-the-box gaan? Hou je receptie of seminarie dan tussen de 18e-eeuwse ravissante plantenconstructies in het prachtige openlucht- theater.

De ruimtes zijn stuk voor stuk prachtig van decor zodat ze van jouw meetings en bedrijfsevenementen een echte beleving maken. De ruimtes zijn ook volledig aan te kleden en in te richten naar keuze. Bespreek met ons hoe jouw droomevenement eruit ziet en wij zorgen voor jouw topevenement.

Bereikbaarheid

Met afslag Wetteren op 15 minuten en een bushalte iets meer dan 10 minuten wandelafstand, ben je meteen ter plaatse. Parkeren kan op het domein.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Chateau Charme kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Verschillende zalen om naar te vertoeven
  • Gezelligheid troef: kunstrijk interieur
  • Wandelmogelijkheid in het omliggend park

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Oost-Vlaanderen
  • Rijke geschiedenis als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.