Chateau Charme Zottegem

Op zoek naar een sprookjesachtige locatie voor jouw vergadering, receptie, diner of personeelsfeest? Dit kan bij Chateau Charme in Zottegem! Deze multifunctionele locatie is een waar geschiedkundig plaatje dat is ondergedompeld in diverse 18e-eeuwse kunststromingen, als rococo en chinoiserie. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevenementen tot 150 personen

Chateau Charme is een van de meest befaamde kastelen in provincie Oost-Vlaanderen. Deze locatie geniet een rococo-interieur, te herkennen aan het prachtige rocaille stucwerk dat je kan terugvinden op de schouwen, muren en plafonden. In het kasteel zelf kan je vertoeven naar meedere zalen. Het grote salon, de eetkamer of de inkomhal, we richten de ruimte in naar jouw wens!

Naast het chateau zijn er nog andere zalen die je kan huren. De orangerie biedt veel lichtinval en een schitterend uitzicht op de tuinen, een ideale receptieruimte. Het paviljoen, dat in verbinding staat met de orangerie, is een gerafinneerde ruimte perfect voor een diner. Als laatst is er het koetshuis, deze gloednieuwe locatie is een ideale, lichtrijke vergaderruimte tot 40 personen.

Tip: Liever een out-of-the-box receptie tussen de 18e-eeuwse ravissante plantenconstructies? Dit kan in het prachtige openlucht- theater. 

3 op een rij

Op deze exacte plaats stonden, voor het huidige 18e-eeuws kasteel, nog 2 andere kastelen, het middeleeuws kasteel en het renaissancekasteel. Het domein kent nog vele elementen van deze 3 kastelen, bijvoorbeeld de middeleeuwse fungeringen.

In de 18e eeuw was deze chateau het eigendom van een van de meest invloedrijke families in Vlaanderen, familie d’Hane. De oudste zoon nam, in 1786, het lot van het kasteel in handen. Met de nieuwste architecturale en kunstzinnige ideeën en een grote liefde voor plantkunde, kreeg het kasteel zijn eigen persoonlijkheid. 

Nu zijn het kasteel en alle tuinen nog eigendom van alle afstammelingen die de familie d’Hane kent. Zij kozen ervoor de oude vorm te behouden en te restaureren.

Vlot bereikbare toplocatie

Met afslag Wetteren op 15 minuten en een bushalte iets meer dan 10 minuten wandelafstand, ben je meteen ter plaatse. Parkeren kan op het domein. 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Chateau Charme kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Verschillende zalen om naar te vertoeven
  • Gezelligheid troef: kunstrijk interieur
  • Wandelmogelijkheid in het omliggend park

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Oost-Vlaanderen
  • Rijke geschiedenis als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.

info@seminarathome.be

+32 489 00 29 48

=

Jouw privacy

=

Voorwaarden

=

Zin in cookies?