Connect Melle

Connect Melle is dé ideale plek om even weg te zijn van de dagelijkse kantoorroutine en af ​​te spreken met je collega’s in een rustgevende omgeving. Een unieke locatie voor je meeting, brainstorm of teambuilding. De huiselijke setting met wellness & tuin geven je een instant gevoel van even ‘weg’ te zijn en doet je herbronnen. Organiseer je bedrijfsevent voor klanten, medewerkers of stakeholders op deze inspirerende locatie en je creëert een grote impact waar nog lang over nagepraat wordt.

Voor meetings en brainstorms tot 30 personen.

Samenkomen en vergaderen in een huiselijke sfeer, heerlijk! De warme en uitnodigende sfeer en de inspirerende omgeving van Connect Melle doet je ontsnappen aan je standaard kantooromgeving. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een geweldige sfeer te creëren voor je team, klanten of gasten.  De perfecte plek voor teamvergaderingen, brainstorms, workshops of gewoon een dagje weg van kantoor. 

Het is altijd belangrijk om te blijven leren, het houdt je gefocust en betrokken bij je team. De unieke omkadering is ideaal voor een lezing, opleidingsdag, coachingtraject of productpresentatie. A match made in heaven. Dit  uniek pareltje op een boogscheut van Gent biedt de nodige ruimte en faciliteiten om in een huiselijke omgeving een kwaliteitsvolle training of coaching te geven.

De residentiële locatie beschikt over een ruimte voor 30 personen die vaak gebruikt wordt voor presentaties, vergaderingen en meetings. De kleine living is ingericht voor casual meetings tot 12 personen, de grote living tot 20 personen. Bij mooi weer kan je ook buiten in de tuin vergaderen tot 30 personen. In de vuurput aan het zwembad kan je tot 6 personen brainstormen. Uniek!

Alle business faciliteiten zijn voorhanden om comfortabel en zorgeloos te vergaderen. Als kers op de taart kan je hier ook overnachten. De locatie biedt 7 slaapkamers met 6 dubbele en 20 enkele bedden, 2 badkamers en 5 douches.

Een verbijf in Connect Melle zal je niet snel vergeten!

Vlotte bereikbaarheid

Connect Melle ligt op amper 5 km van centrum Gent en is zeer makkelijk te bereiken.  Je neemt afrit ‘R4’ op de E17 en E40 en vervolgens afrit ‘Melle’. Je breikt deze groene oase op amper 5 min rijden van de afrit van de autostrade. Ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, er is een bushalte voor de deur. 

Waarom Connect Melle kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Unieke setting in een groene oase
  • Huiselijke warme sfeer
  • B2B faciliteiten (beamer/projectiescherm)

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Makkelijk bereikbaar
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.