Factory Gent

Laat je creativiteit de vrije loop gaan in deze one-of-a-kind vergaderlocatie. De originele inrichtingen, de hoge plafonds en de royale lichtinval maken van deze oude fabriek een magische vergaderruimte. Vergader op een heerlijke lente- of zomerdag in de grote tuin en eindig je dag met een verrukkelijke barbecue en apero!

Voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 80 personen

Deze voormalige likeurfabriek is stijlvol en excentriek ingericht en biedt vele curiositeiten. Kleurrijke stoelen, knusse kussens, sierlijke lusters, velerlei planten, fleurige gordijnen… je vindt het hier allemaal terug!

In de sfeervolle ontvangstruimte kan je genieten van een glaasje cava of fruitsap aan de te gekke laboratorium bar. De loft kunnen we volledig inrichten naar jouw wens, van vergadering tot zittend diner. De ruimte heeft veel leuke hoekjes en kantjes om in kleine groepjes te evalueren. Verkeer je naar de tuin voor een heerlijke apero of een smaakvolle barbecue.

Tip: Boek de fabriek als unieke locatie voor jouw bedrijfsvideo of fotoshoot. Hier vind je buitengewone props aan overvloed!

Artistiek in hart en nieren

In 2010 opende een geliefde duo hun artistieke loft voor het publiek in de vorm van een eventlocatie. Hun mode- en theaterstudies liggen aan de basis van hun creatieve ondernemingen. Zo verzorgen ze uniek en buitengewoon entertainment op events. Van kostuums tot regie, ze doen het allemaal!

Vlotte bereikbaarheid

Met de Jacques Paryslaan op 5 minuten en een bushalte op 500 meter wandelafstand, zijn jij en je collega’s meteen ter plaatse. Er is parkeermogelijkheid op locatie.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Factory kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Uniek interieur als bron van inspiratie
  • Ruimte in te richten naar eigen wens
  • Mogelijkheid tot buiten vergaderen 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Oost-Vlaanderen
  • Parkeermogelijkheid voorzien op locatie
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.