Nylon Sint-Niklaas

Vergaderen tot 14 personen of een bedrijfsevent tot 80 personen in een ultramoderne setting? Dat kan in deze voormalige nylonfabriek. Hier heb je de mogelijkheid om 1 van de 2 unieke ruimtes te boeken. In beide ruimtes kan je genieten van een ruimtelijk gevoel en vind je unieke elementen terug uit de oude fabriek. 

Voor vergaderingen en bedrijfsevents tot 80 personen

Deze locatie biedt enerzijds een unieke ruimte ideaal voor business meetings en anderzijds een ruimte voor grotere bedrijfsevents, als diners en recepties. Het industrieel, ruimtelijk kader biedt in beide ruimtes een maximale focus en een moderne look & feel.

In de vergaderruimte zijn alle standaard vergaderfaciliteiten aanwezig: flipcharts, beamer en scherm. Je kan hier ook heerlijk buiten vergaderen op het terras.

Ook in de grote, flexibele eventruimte zijn alle faciliteiten aanwezig. Er zijn velerei opstellingen mogelijk. Lange tafels, ronde tafels, lage tafels… jij kiest! Laat een chef ter plaatste jouw maaltijd klaarmaken in de moderne open keuken.

Naadloze zorg

De voormalige nylonfabriek werd voor het eerst gevestigd in Sint-Niklaas in 1950. Hier werden een van de eerste naadloze nylonkousen ter wereld geproduceerd. Ondertussen is de fabriek geronoveerd tot een creatieve omgeving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Je wordt er volledig ontzorgd!

Tip: Opteer voor een rustgevende wandeling in het Romain De Vidtspark tijdens je pauze. Het park bevindt zich op een wandelafstand van een kleine 10 minuten. 

Vlotte bereikbaarheid

Met beide de Heidebaan en de Parklaan op minder dan 5 minuten, het station in Sint-Niklaas en een bushalte in de straat, ben je meteen ter plaatse. Er is parkeermogelijkheid voor een 10-tal wagens.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Nylon kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • 2 moderne eventruimtes om uit te kiezen
  • Beamer, scherm en flipcharts aanwezig
  • Volledig in te richten naar wens
  • Parkeermogelijkheid voor 10-tal wagens

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Oost-Vlaanderen
  • Herbronnen in nabijzijnd Romain De Vidtspark
  • Fabrieksgeschiedenis als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.