Prinsenhof Herzele

Prinsenhof opent zijn statige poorten om je te ontvangen in een haven van rust. Een charmante vierkantshoeve die eigentijds is, maar met respect voor het verleden. Deze unieke locatie aan de voet van de Vlaamse Ardennen is ideaal voor een teamgathering tot 15 personen. Ook voor een meerdaags seminarie kan je hier heerlijk herbronnen. Prinsenhof telt 7 kamers voor 2 tot 4 personen.

Voor meetings & brainstorms tot 15 personen.

Prinsenhof is een stijlvolle vierkantshoeve in het hartje van een pittoresk dorpje in de Vlaamse Ardennen, die zorgvuldig gerestaureerd werd in 2020. Als pronkstuk de schuur die dateert van 1769. Ideaal voor een brainstorm, teamoverleg of workshop! Ook voor meerdaagse seminaries en vergaderingen in stijl is dit de perfecte locatie!

De ruime vergaderzaal is voorzien van ingebouwde beamer en presentatiescherm. In presentatiemodus,  ideaal voor 15 personen. Workshops, brainstorms mogelijk voor 22 personen. Tijdens de breaks kan je gezellig vertoeven in het stijlvolle salon of in de mooi ingerichte ‘vide’. Ook de binnenkoer van de vierkantshoeve is bij mooi weer een unieke locatie om te vergaderen in alle discretie. Het exclusieve pand is afgewerkt met hoogwaardige materialen en beschikt over 7 slaapkamers met eigen sanitair.

‘La pièce de résistance’ van deze locatie is de grote open schuur. Een gebouw uit 1769 maak je niet met de grond gelijk, al was het een waar huzarenstukje om het oorspronkelijk houten gebinte te bewaren. Wat dachten jullie van een buiten vergadering waar extra zuurstof nieuwe ideeën doen opborrelen onder het 18e eeuwse dakgebinte? Deze 150 m² open ruimte leent zich ook ideaal om te genieten van een frisse pint aan de bar, pingpongen, aan jou de keuze…De open schuur is bovendien een unieke omkadering voor tal van teambuildingactiviteiten. Neem zeker ook een kijkje in ons ruim aanbod aan teambuildingactiviteiten.

De omgeving mag je gerust een pareltje noemen: het huis ligt in het centrum van het mooie Steenhuize, op de hoek van het groenste dorpsplein van Herzele, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. De Vlaamse Ardennen zijn intussen een begrip voor allen die genieten van natuur. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die vlakbij starten. Naast de rust en kalmte van de Vlaamse Ardennen blijven ontspanning en cultuur nabij.

Vlotte bereikbaarheid

Afrit Wetteren (E40) is op amper 15 km van de locatie gelegen. De dichtsbijzijnde treinstations (Herzele en Zottegem) bevinden zich op 5 km van de locatie. Gratis parkeergelegenheid op het dorpspein op amper 10m wandelafstand.

Waarom Prinsenhof Herzele kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Belevingsvolle en authentieke omkadering
  • State of the art vergaderfaciliteiten
  • Wandel- en fietsroutes vlakbij

Nog wat extra troeven

  • Binnen en buiten heerlijk vertoeven in een uniek kader
  • Residentiële locatie met 7 mooi ingerichte kamers 
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.