Rustique Kruishoutem

Welkom bij Rustique! Rustique biedt tal van troeven. Een perfecte locatie voor je business events, residentieel seminarie of teambuilding met heel wat mogelijkheden. Een karaktervolle hoevewoning voorzien van alle moderne noden, praktische bedrijfslogies in de bijgebouwen, verschillende ontspanningsmogelijkheden op de site en ruime parking dragen bij tot het welslagen van je bedrijfsevent.

Voor events tot 85 personen

In de volledig nieuw gebouwde hoeve vind je een sfeervolle inkomhal, vestiaire en een afgesloten polyvalente zaal van 80m², met veel lichtinval, geschikt voor meerdere doeleinden. Bedrijven kunnen hier terecht voor opleidingen, presentaties, residentiële vergaderingen, teambuildingactiviteiten, tentoonstellingen, zakelijke recepties, diners  of andere B2B evenementen.

Aanpalend aan de woning vind je een deels overdekt terras met een afzonderlijke ingesloten tuin (400m2). Met een mooi uitzicht op de tuin, de velden en in een oase van rust komen de topideeën vanzelf.

​De capaciteit van de zaal is
–              Presentaties : +/- 65 stoelen
–              Recepties: +/- 85 personen
–              Tafels: +/- 40 personen

Boven de polyvalente ruimte kan je met een klein team tot max. 14 personen vergaderen in een sfeervol en landelijk kader.

De locatie beschikt tevens over een ruimte van 120 m² met professionele keuken. Deze ruimte is ideaal als afzonderlijke eetruimte of om lekker te ontspannen aan de open haard. De ruimte is voorzien van tv, bluetooth muziekinstallatie en internetradio.

Alle professionele vergaderfaciliteiten zijn aanwezig waaronder een beamer met draadloze verbinding, flipchart, geluidsinstallatie, draadloos internet.

Het domein beschikt over 3 petanqueterreinen. Daag je collega’s uit voor een wedstrijdje. De spelregels liggen voor je klaar! Of wat dacht je van een dropping in het nabij gelegen bos? Een mooie boswandeling met leuke teamopdrachten die de groepsdynamiek een boost geven. Nog tal van andere teamactivitieten mogelijk.

Organiseer je een bedrijsevenement of teambuilding van één of meerdere dagen en wil je je gasten ook overnachting aanbieden?  Zowel in het hoofdgebouw als in de bijgebouwen  zijn er meerdere logies.  

We kunnen  je naar wens voorzien van een ontbijt(buffet), broodjeslunch, lichte lunch, BBQ, uitgebreid diner,…

Vlotte bereikbaarheid

Deze meetinglocatie is makkelijk te bereiken via de E17 en bevindt zich op 10 min rijden van de afrit Kruishoutem. Er is een private parking voorzien.

Waarom Rustique Kruishoutem kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Hedendaags comfort met landelijke sfeer
  • Grote open ruimtes met natuurlijke lichtinval
  • Volledig uitgeruste keuken
  • Mogelijkheid tot tal van teambuidingactiviteiten op het domein 

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in de Vlaamse Ardennen
  • Tal van fiets- en wandelroutes vlakbij
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.