White Box

Welkom bij White Box! Op deze unieke toplocatie hebben we voor ieder wat wil. Een professionele business meeting? Een brainstormsessie? Een creatieve teambuilding? Het kan allemaal. Bij de inrichting en uitstraling van White Box is er net rekening gehouden voor al deze soort evenementen. We creëerden een stijlvol en toch multifunctioneel karakter dat al jouw vergaderingen naar een hoger niveau tilt.

Voor vergaderingen en evenementen tot 75 personen

Een creatieve geest is essentieel bij seminaries, vergaderingen en brainstormsessies. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een originele locatie die volledig bij de geest van uw bedrijf past.

Bij ons is comfort een echte must! Daarom vernieuwden we onlangs het volledige pand en staken we het in een nieuw jasje zodat we u op die manier volledig comfort en stijl kunnen aanbieden.

De witte muren en grote glasramen zorgen voor een lichte, rustgevende sfeer waar creatieviteit zijn volle gang kan gaan. Stijlvol meubilair in combinatie met smaakvolle decoratie en hedendaagse elegantie zorgen voor een luxueuze, huiselijke sfeer.

Dankzij twee grote ruimtes van 38m2 en 30m2 zijn er veel verschillende opstellingen mogelijk. Presentatie in de ene ruimte gevolgd door een drink, receptie, lunch of diner in de andere? Dit is allemaal geen probleem! Beide ruimtes zijn voorzien van een airco en enorm veel natuurlijk licht. Het pand is uitgerust met een volledige uitgeruste, maar toch stijlvolle keuken. Bovendien heb je de rest van het huis volledig ter beschikking zodat je in meerdere kleine groepen brainstormsessies kunt houden.

Om helemaal even tot rust te komen, kan je genieten van de stijlvolle tuin waar je even kan pauzeren tussen de meetings door.

We richten White Box volledig in naar uw eigen wensen en voorkeuren, bespreek met ons wat mogelijk is en wij zorgen voor jouw stijlvol topevent.

Vlotte bereikbaarheid

White Box ligt centraal gelegen tussen Brussel en Gent in een gezellige, groene omgeving. Deze unieke vergaderzaal is makkelijk te bereiken via de snelweg en er is voldoende parkeergelegenheid voorzien.

Waarom White Box kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Modern vergaderhuis met huiselijke sfeer
  • 2 lichtrijke ruimtes, beide voorzien van airco
  • Volledig uitgeruste, stijlvolle keuken
  • Mogelijkheid tot buiten vergaderen en pauzeren

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in provincie Oost-Vlaanderen
  • Wandelmogelijkheden in de omgeving
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat.

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.