Poolhouse Hoegaarden 

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding? Dit kan bij het Poolhouse in Hoegaarden! Deze multifunctionele locatie staat in connectie met de natuur en inspireert zodat jouw vergaderingen naar een nieuw niveau getild worden. 

Voor vergaderingen en seminaries tot 25 personen

Groene, inspirerende omgeving

Poolhouse Hoegaarden is een unieke vergaderlocatie in een prachtige landelijke omgeving. Het Poolhouse van de villa is omgeven door akkers en weilanden zodat je het gevoel krijgt helemaal ergens anders dan in je   standaard omgeving te zijn. De groene omgeving, frisse lucht en ruimte hebben een positief effect op de creativiteit en inspiratie van jou en je collega’s zodat jouw vergaderingen naar een nieuw niveau getild kunnen worden. 

Connectie met de natuur

Het poolhouse is volledig ingericht om de connectie met de groene omgeving optimaal te behouden. De grote raampartijen van het poolhouse kunnen volledig rondom rond open zodat je nog meer in verbinding met de inspirerende omgeving staat. Je kan zo makkelijk naar de omliggende zithoeken en terrassen om even te genieten van een welverdiende pauze tussen de seminaries en vergaderingen door. Toch net dat tikkeltje meer nodig? Neem als pauze met je team een verfrissende duik in het zwembad en in de vergaderingen erna bruist het als het ware van nieuwe ideeën. 

Ooit al gedacht aan buiten vergaderen? Bij poolhouse Hoegaarden is dit een echte must. Bij goed weer kan de grote, houten tafel in de prachtige tuin worden geplaatst en zo kunnen jullie het nuttige aan het aangename koppelen en terwijl je vergadert genieten van de zonnige, groene omgeving.  Achteraf genieten van een overheerlijke BBQ met de collega’s? Alles kan! 

Comfort

Het poolhouse van de villa is volledig uitgerust met alle technologie om jouw vergaderingen zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Het poolhouse bevat een smart TV met geluidsinstallatie binnen en buiten. Een grote vergadertafel voor groepen tot 25 personen. Een volledig uitgeruste keuken met gasfornuis en teppanyakiplaat. Ideaal voor een leuke kook-workshop in kleine groep.  Het poolhouse heeft verwarming en airco zodat jullie de temperatuur volledig kunnen aanpassen naar jullie wens. 

Bereikbaarheid

Onze villa met poolhouse is gelegen op 2min van de E40 Luik-Brussel, dus Central gelegen en heel makkelijk te bereiken.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Poolhouse Hoegaarden kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Vergader in het poolhouse, in de tuin of op het terras
  • Groene omgeving
  • Alle comfort

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie 
  • Inspirerend
  • Multifunctioneel

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.