The loft Antwerpen

Op zoek naar een inspirerende, unieke vergaderlocatie in Antwerpen? Zoek niet verder! De loft is een prachtige locatie die volledig uitkijkt over de rivier de Schelde middenin de levendige en hippe wijk “Antwerpen Zuid” of beter bekend als t’ Zuid.

Voor meetings tot 60 personen

Inspiratie in het bruisende hart van Antwerpen 

Op zoek naar een inspirerende, unieke vergaderlocatie in Antwerpen? Zoek niet verder! De loft is een prachtige locatie die volledig uitkijkt over de rivier de Schelde middenin de levendige en hippe wijk “Antwerpen Zuid” of beter bekend als t’ Zuid. Het Zuid is een van de mooiste buurten van Antwerpen met brede straten, authentieke herenhuizen en groene parken. Ook kan je in ‘t Zuid een ruim aanbod aan topmusea, cafés en restaurants terugvinden. Kortom de ideale plek om je inspiratie en creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Natuurlijke licht & huiselijke sfeer

De loft is een majestueus 19de-eeuws gebouw in het bruisende hart van Antwerpen. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen waarin zich twee ruime en prachtig ontworpen lofts bevinden. In het interieur van de loft is veel aandacht gestoken. Er wordt veel aandacht besteed aan het vele natuurlijke licht dat binnenvalt wat een warme en huiselijke sfeer creëert. De combinatie tussen het minimalistische en moderne interieur, het natuurlijke licht en het prachtig uitzicht over de Schelde maken van de Loft een unieke plek om te vergaderen.

Adembenemend dakterras 

Je kan gebruik maken van twee lofts. De eerste loft, loft O heeft een oppervlakte van 150m2. Deze loft is iets kleiner dan de andere en biedt ruimte om comfortabel te vergaderen aan 6 personen.

 Loft O superior heeft een oppervlakte van 300m2 en is geschikt voor een 8-tal gasten. Niet alleen het grote oppervlak maakt deze loft zo uniek, maar vooral het adembenemende dakterras met 360° zicht op Antwerpen doet je al je zorgen vergeten.

Vergaderingen van een hoger niveau 

Breng je vergadering,teambuilding of meeting naar een hoger niveau en geniet van het werken in een meer informele, maar spectaculaire sfeer. De loft is zo ontworpen om jouw ervaring onvergetelijk te maken.

Kwaliteit, plezier en design maken van uw meetings momenten om nooit meer te vergeten.

 

Bereikbaarheid 

De Loft ligt in hartje Antwerpen op zo’n 10 minuten rijden van de ring van Antwerpen. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met de lift. Omdat we ons in een oud gebouw bevinden, moeten we u helaas mededelen dat we niet volledig toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Voor sommige rolstoelen kan de lift te klein zijn en de bovenste verdieping en het dakterras van de Superior loft zijn alleen per trap bereikbaar.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom The Loft Antwerpen kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Panoramisch zicht op de Antwerpse skyline en de Schelde
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • State of the art technologie
  • Centraal gelegen
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.