Villa Cadzand 

Deze one-of-a-kind meetinglocatie straalt luxe uit Ideaal als je je werknemers wil uitnodigen in een sfeervol, exclusief en uniek kader!

Beleef een magisch B2B event op deze unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden!
We bekijken graag de mogelijkheden voor je.

Voor meetings tot 20 personen

‘The place to be’

Villa Cadzand is ‘the place to be’ voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. Het beschikt over de mooiste stranden van Nederland, prachtige strandpaviljoens, een jachthaven en een hoogwaardig culinair aanbod. In de nabije omgeving van Cadzand vindt u de badplaats Knokke en de steden Sluis en Brugge.

Deze unieke en exclusieve vergaderlocatie bevindt zich in een inspirerende omgeving. Het volledig landgoed is omringd met de mooiste natuur en dit op loopafstand van de prachtige duinen, strand en zee van Cadzand. Villa Cadzand is een unieke plek waar je in alle rust, ruimte, comfort en luxe kunt verblijven, ontspannen en ontmoeten. Breng een verfrissende kijk in jouw vergaderingen en laat jullie inspireren door de natuurlijke omgeving. Een omgeving die zowel inspireert als rust en ruimte biedt. Gevoed door het wervelende en prikkelende van de zee, gecombineerd met de mooie natuur van het achterland.

De unieke historie van de Polder

Het landgoed bevindt zich in de Tienhonderdpolder, ter noordoosten van Cadzand. De polder heeft een historie die gekend wordt door diverse overstromingen tussen de 14e en de 20e eeuw. Na de laatste overstroming, tijdens de watersnood van 1953, is de polder herijkt en wordt deze als landbouwgrond benut. In het kader van de herinrichting en kwaliteitsverbetering van het kustgebied van Cadzand werd dit prachtige landgoed gerealiseerd. Het landhuis is gebouwd in een landelijk-moderne stijl en is voorzien van alle luxe en comfort.

Stijvol interieur

Op de benedenverdieping bevindt zich een ruime luxe ‘high-end’ woonkamer voorzien van keuken, koffiecorner en aansluitend ruime vergaderruimte. Hierin bevindt zich een groot projectiescherm met diverse internetfaciliteiten. Vanuit de vergaderruimte kijkt u uit op een prachtige natuurlijke omgeving.

Kom tot rust

Zin in een relaxerende pauze? U kunt genieten van de jacuzzi’s,  het ruime terras,  waar zich een grote zitkuil met haard bevindt.

Naast de prachtige villa bevindt zich het moderne bijgebouw. Het is een rietgedekte accommodatie, ideaal voor grotere groepen. Denk hierbij aan een (netwerk)bijeenkomst, teamvergadering, seminarie of een teambuilding.

Dit prachtig stukje architectuur ligt direct naast het landhuis en beschikt over een grote zaal (ruimte), met luxueuze keuken en een open haard. U heeft de gelegenheid om de haard te gebruiken als braai/grill, maar u beschikt ook over een Yakiniku BBQ voor outdoor cooking.

Meerdaagse seminarie of meerdaagse vergadering?

Ervaar een gevoel van  luxe op deze unieke locatie. Koppel het nuttige aan het aangename en geniet van een ontspannend verblijf tussen de vergaderingen door. In het landhuis bevinden zich 7 ruime slaapkamers, allen voorzien van  een eigen badkamer.

Buiten de accommodatie vindt u zich een heerlijke loungeruimte en ruim terras, met een prachtig uitzicht over het water en de natuur.

Kortom alles wat je nodig hebt voor een unieke vergaderbeleving. Een unieke locatie, luxe, ontspanning en dit allemaal in het midden van de natuur.

Zorgeloze All-In formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie eenvoudig, uniek, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er de hele tijd een persoonlijke assistent ter plaatse. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke catering-formules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische rompslomp.

Waarom Villa Cadzand kiezen als meetinglocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Natuurlijke omgeving op wandelafstand van de duinen, het strand en de zee van Cadzand
  • Luxueuze aankleding en uniek decor
  • Idyllische beleving

Nog wat extra troeven

  • State of the art technologie
  • Stijlvol en luxueus interieur 
  • 100% ontzorgen en hospitality

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.