Cantina de Leche Herent

Deze authentieke eventlocatie is gelegen in de groene gemeente Herent, op een boogscheut van hartje Leuven. Waar vroeger zuivelproducten van de band rolden, kan je nu terecht voor al je bedrijfsevenementen, recepties, seminaries, productlanceringen, netwerkingavonden en nog zo veel meer.

Ons hospitality team bezorgt je genodigden een onvergetelijk event met een WaW factor!

Voor events tot 1500 personen

Cantina de Leche Herent is een unieke en creatieve site op de grondvesten van een oude melkfabriek te Herent. Tijdens de renovatie werd getracht het ruwe industriële karakter en de authenticiteit zoveel mogelijk te behouden. Dat zorgde voor een site met binnen en buitenruimtes vol mogelijkheden. In combinatie met de sfeer, de gezelligheid én hospitalty zorgt dit steevast voor een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Een bedrijfsfeest, teambuilding of bedrijfsseminarie organiseren? Deze unieke modulaire eventlocatie kan volledig personaliseerd worden tot jouw droomdecor!

De grote plenaire ruimte biedt een capaciteit tot max. 500 personen en is voorzien van een volledig ingerichte DJ booth met fuifverliching. De cultuurzaal is een polyalente creatieve ruimte en biedt ruimte voor 250 personen. De indoor bar is standaard ingericht met hoge statafels, een knusse zithoek, een toffe bar en ‘den biljart’. Sfeer & gezelligheid gegarandeerd!

Het karaktervolle binnenplein is het hart van de site. Je zit hier letterlijk op de grondvesten van de voormalige melkfabriek. Authentiek, karaktervol & uniek! Op mooie lente dagen kan je hier heerlijk genieten van het zonnetje. In de koude wintermaanden vind je er eveneens een gezellige Pop Up winterbar. Kortom: dé droomlocatie voor elke bedrijfsfeest. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

 

Bereikbaarheid

Cantina de Leche is vlot bereikbaar via de E314 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Waarom Cantina de Leche kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Uniek karakter 
  • Authentieke setting
  • Moduleerbare ruimtes

Nog wat extra troeven

  • Makkelijk bereikbaar
  • Heerlijk genieten, binnen en buiten
  • Ruime parking
  • 100% ontzorgen en hospitality

Zorgeloze all-in formules

Seminarathome maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos. Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

Blijf niet met je vragen zitten

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.