Domein Raesborre Leuven

Op zoek naar een unieke ervaring in een sprookjesachtige setting? Dan is deze out-of-the-box locatie, te midden van een groene oase van 1 hectare, een voltreffer. Indien u van plan bent meerdere dagen te verblijven in deze unieke, luxueuze setting, is het mogelijk om enkele slaapkamers op het domein te boeken. Zo kan je de rustgevende ervaring die Domein Raesborre aanbiedt na de werkuren verderzetten.

Voor vergaderingen tot 25 personen

In dit recent gerenoveerd pand vind je een aaneenschakeling van prachtige ruimtes in een charmante, huiselijke stijl. Het gezellige salon, de cosy openhaard en de comfortabele zithoek geven je een instant thuisgevoel. Je vindt er ook een extra zithoek, bureauruimte, fitnessruimte met jacuzzi, eetkamer, keuken en orangerie. Deze locatie biedt bovendien een schitterend natuurlijk daglicht.

Tip: Maak een wandeling in de sprookjesachtige tuin voor een rustgevende pauze tijdens een productieve werkdag.

Een witte roos

Het onlangs gerenoveerde, witte herenhuis werd eind 20e eeuw herbouwd op de oude ruïnes. Strevend naar modern comfort en een duurzaam karakter, heeft deze locatie haar charmes niet verloren. In tegendeel, ze worden versterkt door de authentieke interieuraankleding en de bosrijke private omgeving. 

Tip: Tijd voor ontspanning? Speel een partijtje biljart in de unieke biljartkamer of trek je terug in de rustgevende bibliotheek. 

Vlotte bereikbaarheid

Met afrit 15-Leuven op minder dan 5 minuten en een bushalte op korte wandelafstand, zijn je gasten in geen tijd ter plaatse. Geen parkeerstress, je kan je wagen vlotjes op het domein parkeren.

NIEUW! De Corona sneltest!

100% Corona proof en zorgeloos vergaderen? Onze verpleegkundige neemt een sneltest af en na 15 min weet je het resultaat. 

Blijf niet met je vragen zitten.

Graag eens vrijblijvend komen rondkijken, een prijsvoorstel op maat van jouw evenement ontvangen of speciale verzoeken in gedachten?

Waarom Domein Raesborre kiezen als eventlocatie?

Alle faciliteiten en comfort

  • Verschillende ruimtes met unieke interieurs
  • Mogelijkheid tot overnachting 
  • Parkeermogelijkheid voor 12 wagens
  • Grote private tuin voor wandelingen

Nog wat extra troeven

  • Vlot bereikbare locatie in regio Vlaams-Brabant
  • Rolstoeltoegankelijke eventlocatie 
  • Recentelijke renovatie als gespreksstarter
  • Vraag naar onze COVID-proof oplossingen!

Zorgeloze all-in formules

Seminar At Home maakt bedrijfsfeesten of vergaderingen op locatie organiseren eenvoudig, aangenaam en zorgeloos.

Zo blijft er bijvoorbeeld de hele tijd een persoonlijke assistente ter plaatse aanwezig. Deze sympathieke gastvrouw of gastheer verwelkomt je gasten, zet onze heerlijke cateringformules voor je klaar en beantwoordt al je vragen doorheen de dag. Zo kan jij je ten volle op de kernactiviteiten van je bedrijfsevenement concentreren zonder praktische beslommeringen.

 

50 unieke vergader- en eventlocaties

Op zoek naar een huiselijke, rustieke, aan het water gelegen, te midden van een bos of eerder industriële, creatieve setting? Seminar At Home biedt een platform van meer dan 50 unieke vergader- en eventlocaties.